Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Hela livet är en resa - välkommen till Konfa 17/18

Hej! Vad roligt att se dig här! I år bjuder vi in dig som är född 2003 på en rolig resa! Här kan du läsa om alla konfaalternativen.

Följ med på resan

Vissa människor träffar du en kort tid. Andra följer med en längre bit. Konfirmationstiden kan också vara en resa. Både geografiskt men framförallt en resa inom dig själv.
    Under konfiramtionstiden får du möjlighet att se nya platser, du får nya upplevelser och skapar nya minnen tillsammans med andra konfirmander - dina resekamrater - som kan bli vänner för livet.
    Välj en grupp som reser långt - som till Gotland, fjällen eller Polen. Eller välja en grupp som reser kortare och upptäcker Värmland.
 Det finns grupper som träffas flera gånger under året, med regelbundna kortare träffar och något helgläger. Och andra grupper som träffas lite mer sällan men har fler eller längre läger.
Våra dagar tillsammans fyller vi med allt från samtal och diskussioner till sång, musik, drama och lek. Vi pratar om vänskap och kärlek, frihet och ansvar, gott och ont, rätt och fel, vad står det i Bibeln, vem Jesus var, meningen med livet, tron på Gud och våra medmänniskor, hoppet om en bättre framtid och kärlek till oss själva och andra och mycket mer.

Välj en konfaresa som verkar spännande

Beroende på vilken grupp man väljer kan konfirmandtiden se lite olika ut. Klicka på det alternativ som ser intressant ut och läs mer.