Östra Fågelviks kyrkogård
Foto: Anna Lindberg

Härliga oktober!

Väse-Fågelviks församling har mycket på gång. Det är val till församlingsrådet, gudstjänst för våra dopbarn, konserter och skördeauktion. Våra grupper och öppna aktiviteter är i full gång. Läs mer här. Varmt välkomna!

Barnkörsfest

21/10 Barnkörsfest! Konsert med församlingens barnkörer tillsammans med Kerstin Andeby och Peter Wanngren. Väse Kyrka 16.00

Loppis för Världens barn

Fredag 6 oktober på eftermiddagen blir det loppis för Världens Barn i Mariagården. Insamlingen ordnas av Väse-Fågelviks församling tillsammans med Equmeniakyrkan och Pingstkyrkan i Skattkärr. Det finns också fika!

1/10 Dopträdskalas 11.00 Östra Fågelviks kyrka och 15.00 i Väse kyrka

8/10 Tacksägelsedagen. Högmässa med skördeauktion. Körsång m.m i Väse kyrka 11.00

15/10 Gudstjänst och val till församlingsrådet. Väse kyrka 15.00

22/10 Högmässa i Östra Fågelviks kyrka 11.00

29/10 Gudstjänst i Väse kyrka 11.00 Seniormotetten medverkar

Församlingsliv i Mariagården

Mötesplatser

Här är alla välkomna! Café, soppa, ett trevligt samtal - att göra saker tillsammans blir nästan alltid roligare.

Körer i Väse-Fågelviks församling

Kom och sjung i kör! Vi har körer för alla åldrar, små som stora! Kontakta respektive körledare för mer info

Barn och ungdom Väse-Fågelvik

Välkommen till våra körer, barngrupper, rytmik, öppen förskola med mera! Vi drar igång terminen i vecka 4. Sedan har våra körer, babyrytmik och öppna förskola har sportlov v 9,