Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Hitta kyrkan på nätet

Visste du att det finns en app för Svenska kyrkan? Självklart gör det det! I Kyrkguiden hittar du kalender och kartor till Sveriges alla kyrkor. Kyrkan finns också på Facebook med sidor och grupper.

Kyrkguiden 2.0

Genom Svenska kyrkans app får du veta vad som händer i kyrkorna i närheten och hjälp att hitta till över 3000 kyrkor och andra platser. Här har varje kyrka en sida där du hittar kalender, karta och kontaktuppgifter.

Där finns också intressanta artiklar att läsa. Bland annat om ärkebiskopens pod. Appen finns till iPhone- och Androidtelefoner.

Kyrkan på Facebook

Svenska kyrkan i Karlstad
(Karlstads pastorats sida)

Alster-Nyedsbygdens församling

Väse-Fågelviks församling

Karlstads domkyrka

Herrhagskyrkan

Kronoparkskyrkan

Vikenkyrkan

Svenska kyrkans unga Väse-Fågelvik

Grupper på Facebook

Västerstrands församlings öppna förskola
Gå med i gruppen för superfärsk information om vår öppna förskola.

@svenskakyrkan
Vandringskonto som går runt mellan anställda, frivilliga och medlemmar i hela Svenska kyrkan. Ibland är det särskilda evenemang på gång och ibland skildras vardagen.

@skukarlstad
Vandringskonto som går runt mellan medlemmar i Svenska kyrkans unga runt om i Karlstads stift.

Övriga länkar

Svenska kyrkan (nationellt) på Facebook

Karlstads stift (regional nivå) på Facebook

Svenska kyrkans unga i Karlstads stift på Facebook

Svenska kyrkans internationella arbete på Facebook

Kyrkans tidning på Facebook

Livet i Svenska kyrkan på Facebook
(Läs om kyrkliga nyheter från alla våra kyrkor.)