Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Ge en gåva till Vintervärme

Varje litet bidrag som kommer in gör att vi kan hjälpa och stötta Karlstads hemlösa under dessa kalla vinterdagar.

Ge en gåva!

Vi samlar in pengar för att kunna hålla nattboendet öppet under åtta veckor. Pengarna går till exempel till mat, förbrukningsmaterial och andra saker som behövs. Varje litet bidrag är viktigt!

Saker vi behöver på Vintervärme

• Något gott att äta framför tv; chips, choklad mm ( ej nötter pga allergi)
  • Frukt
  • Gärna ekonomiska bidrag
  • Företag som vill bidra med mat, bakverk eller dylikt

Swish:         123 412 60 17

Bankgiro:     5654-9819, märk med Vintervärme

Vill du skänka mat eller snacks?
Ta kontakt med Bo-Jacob Enqvist, 073-082 52 78, vintervarmekarlstad@gmail.com så vi kan komma överens om en tid.

Vill du skänka kläder?
Ta kontakt med Stadsmissionen, 054-15 12 47.