Några konfirmander med likadana pärlarmband sträcker fram händerna.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Ungdom & konfirmand

Livet är ett äventyr! Särskilt när man lever det med härliga människor! Här finns ungdomsgrupper och information om ledarutbildningen du kan gå efter konfirmationen.

#konfakarlstad 22/23

Ett år med konfa! Nya insikter. Nya kompisar. Nya åsikter och upplevelser. Vi pratar om livet och utmaningarna, kärleken och engagemanget, Gud, dig själv och världen. Häng med på ett härligt konfaår!

Några ungdomar spelar rundpingis inomhus.

Svenska kyrkans unga

Vårt ungdomsförbund har en verksamhet som har plats för alla. Från årskurs sju är du välkommen till dagar med skoj, lek och allvar.

En tjej i manchesterkeps håller fram en nattvardskalk till en kvinna som doppar en oblat däri.

Ungdomsmässor, Västerstrandskyrkan

En mässa skapad av och för unga men som passar för alla åldrar. 22/9, 27/10, 10/11 och 8/12 kl 18.30, Västerstrandskyrkan

Några ungdomar sitter på golvet med nothäften i händerna.

Ungdomskören, Barnens katedral

Ungdomskören finns för dig som är 12-18 år. Vi träffas och repar på onsdagar 17.00-18.00. Nyanmälan via mejl. Kom och var med! Start: 15/9

Ungdomskör, Västerstrandskyrkan

En kör för dig som är 13 år och äldre. Kören repar på onsdagar kl. 17.00-18.15. Start 14/9. Anmäl er med mail eller sms, info finns här under.

Väse ungdomskör

Vi vet ännu inte när vårterminen kan dra igång. Mer info kommer. Håll utkik. Kör för ungdomar från 13 år och uppåt

Hoppets gäng - en ungdomsgrupp för unga i behov av särskilt stöd

Programmet utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Fika och andakt varje gång. Onsdagar 15.00-16.30 Norrstrandskyrkan

Ungdomsbussen

Ungdomsbussen finns på Stora torget i Karlstad varje fredagskväll 22.00- max 02.00. Här finns fika med varmt att dricka och inplastade kakor till alla och självklart möjlighet till en pratstund. Du har också möjlighet att arbeta som volontär!