Några konfirmander med likadana pärlarmband sträcker fram händerna.

Ungdom & konfirmand

Livet är ett äventyr! Särskilt när man lever det med härliga människor! Här finns ungdomsgrupper och information om ledarutbildningen du kan gå efter konfirmationen.

#konfakarlstad 22/23

Ett år med konfa! Nya insikter. Nya kompisar. Nya åsikter och upplevelser. Vi pratar om livet och utmaningarna, kärleken och engagemanget, Gud, dig själv och världen. Häng med på ett härligt konfaår!

Några ungdomar spelar rundpingis inomhus.

Svenska kyrkans unga

Vårt ungdomsförbund har en verksamhet som har plats för alla. Från årskurs sju är du välkommen till dagar med skoj, lek och allvar.

Ungdomsbussen

Ungdomsbussen finns på Stora torget i Karlstad varje fredagskväll 22.00- max 02.00. Här finns fika med varmt att dricka och inplastade kakor till alla och självklart möjlighet till en pratstund. Du har också möjlighet att arbeta som volontär!

Hoppets gäng - en ungdomsgrupp för unga i behov av särskilt stöd

Programmet utformas utifrån deltagarnas önskemål och behov. Fika och andakt varje gång. Onsdagar 15.00-16.30 Norrstrandskyrkan