Foto: IKON/Magnus Aronsson

För de minsta

I kyrkorna runt om i Karlstad finns många mötesplatser där föräldrar och barn kan leka, pyssla, umgås och sjunga. Alltid gratis. Du är alltid välkommen!

Drop in-rytmik i sommar

för barn 4-18 månader med vuxen i Domkyrkans församlingshus. Torsdagarna 1, 8 och 22 augusti kl. 10.00 -10.30

Under terminstid finns ännu mer att göra för föräldrar med små barn.

Barn och föräldrar på öppen förskola

Öppen förskola

Till våra öppna förskolor är barn 0-6 år i sällskap med vuxen välkomna. Vi har öppet hus så man kan komma och gå som man vill inom öppettiderna. Vi leker, sjunger, fikar och umgås.

Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Till hösten 2022 startar en ny spädbarnsrytmikgrupp 20 okt- 8 dec. Vi träffas åtta torsdagar kl. 9.30 - 11.00. Vi sjunger och gör rörelselekar, ramsor med mera. Efteråt fikar vi och umgås.

Rytmik i Barnens Katedral

Rytmikgrupp för barn mellan 0 och 10 månader. Torsdag förmiddagar. Det finns möjlighet att anmäla sitt intresse inför vårens rytmikgrupper. Start: 10/3

Två bebis klättrar in i ett babygym.

Babyrytmik, Kronoparken

För barn 0-12 månader. Onsdagar 11.15-11.45 Ny grupp för hösten 2022 startar 29 september. Varmt välkommen med din anmälan!

Baby-/Barnrytmik på Mariagården

Babyrytmiken är slut för terminen. Vi drar igång igen efter sommaren. Varmt välkomna till våra öppna förskolor under tiden.