Foto: IKON/Magnus Aronsson

För de minsta

I kyrkorna runt om i Karlstad finns många mötesplatser där föräldrar och barn kan leka, pyssla, umgås och sjunga. Alltid gratis. Du är alltid välkommen!

Under terminstid finns ännu mer att göra för föräldrar med små barn.

Barn och föräldrar på öppen förskola

Öppen förskola

Till våra öppna förskolor är barn 0-6 år i sällskap med vuxen välkomna. Vi har öppet hus så man kan komma och gå som man vill inom öppettiderna. Vi leker, sjunger, fikar och umgås.

Lek & sång med små och stora i Västerstrandskyrkan

Vi leker, sjunger och fikar tillsammans. Tisdagar kl 09.00-11.00.

Babyrytmik, Kronoparken

För barn 0-12 månader. Fredagar 10.45-11.30 Ny grupp för hösten 2024 startar i september. Varmt välkommen med din anmälan.

Spädbarnsrytmik i Alsters församlingshem

Hösten 2024 startar en ny spädbarnsrytmikgrupp. Vi träffas sju torsdagar kl. 10.00 - 11.30. Föranmälan, begränsat antal platser.

Rytmik i Barnens Katedral

Rytmikgrupp för barn mellan 0 och 10 månader. Torsdag förmiddagar. Föranmälan via mejl. Start: 15/2. Vårens grupper är nu fullbokade, men det går bra att skriva upp sig på kölistan.