Sopptallrik med änglar runt kanten.
Foto: Andrej Troha

Fika och soppa

Näring för kroppen och gemenskap för själen. Att dela en måltid är det perfekta sättet att lära känna andra människor. Att fika eller äta soppa kostar inget hos oss men du får gärna lämna en frivillig gåva.

Grov frukostmacka.

Frukost med mässa, Kronoparkskyrkan

Tisdagar kl 9.00. Först firar vi mässa i kyrkan och sedan dukar församlingsvärd Laila upp frukost.

Aftaskaffe i församlingshuset

Nu bjuder vi in till Aftaskaffe i Domkyrkans församlingshus. Kom och umgås en över en kopp kaffe och hembakat Tisdagar jämna veckor kl. 14.00-15.30. Välkommen!

Våffelcafé, Norrstrandskyrkan

Den här verksamheten har tagit paus pga coronarestriktionerna. Håll utkik efter när den kan starta igen. Välkommen in för en våffla eller två. Sista torsdagen i månaden 11-14

Våffelcafé, Kronoparkskyrkan

Goda våfflor och trevliga samtal. Välkommen till Kronoparkskyrkans våffelcafé! Fredagar 10.30-13.00 med start 18 februari

Kulturcafé

Välkomna att besöka Barnens Katedrals Kulturcafé. Vi träffas 13.00 på onsdagar ojämna veckor, börjar med dagens programpunkt och fikar sedan tillsammans. Varierat program. Start: 14/9

Västerstrandskyrkans Café

Tisdagar och onsdagar kl 13.00-16.00. Öppnar i oktober.

Frukost

Börja dagen med gemenskap. Tillsammans med en kopp varmt blir det en fin start på dagen. Välkommen!

Grov frukostmacka.

Frukost med mässa, Kronoparkskyrkan

Västerstrandskyrkans Café

Tisdagar och onsdagar kl 13.00-16.00. Öppnar i oktober.

Sopplunch

Att äta en måltid tillsammans är en av kyrkans äldsta traditioner. Det är ett grundläggande sätt att lära känna andra människor. I våra kyrkor serveras många tallrikar soppa varje vecka. Den kostar ingenting men du kan lämna en frivillig gåva.

Lunchmusik och soppa i Norrstrandskyrkan

Tisdagar kl 12.00. Börjar med ett musikprogram i kyrkan, därefter äter vi soppa tillsammans i Mariasalen.

Sopplunch, Equmeniakyrkan i Molkom

Varmt välkommen! Tisdagar kl. 12.00 med start 20 september 2022.

Sopplunch, Alsters församlingshem

Varmt välkomna! Tisdagar kl. 12.00 med start 27 september 2022.

Sopplunch, Sockenstugan vid Väse kyrka

Första sopplunchen för terminen blir 29/3. Varmt välkomna! På tisdagar kl. 12.00 i Sockenstugan vid Väse kyrka serveras det soppa och samvaro.

Sopplunch i Skattkärr

OBS! Ingen soppa onsdagen 20/4 Varmt välkomna till Mariagården. Onsdagar 16 februari – 25 maj 12.00

Sopplunch i Barnens Katedral

Onsdagar 12.00. Soppa, hembakat bröd, smör, ost, kaffe och kaka. Start: 14/9, Avslutning: 7/12. Varmt välkomna!

Sopplunch i Västerstrandskyrkan

Torsdagar kl. 12.00-13.30 med start 12/9.

Enkel lunch i Församlingshuset

Torsdagar kl 12.30 direkt efter lunchmusiken i Domkyrkan kl 12.00. Pga restriktionerna är det ännu inte klart när terminen startar.