Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Fika och soppa

Näring för kroppen och gemenskap för själen. Att dela en måltid är det perfekta sättet att lära känna andra människor. Att fika eller äta soppa kostar inget hos oss men du får gärna lämna en frivillig gåva.

Frukost

Börja dagen med gemenskap. Tillsammans med en kopp varmt blir det en fin start på dagen. Välkommen!

Sopplunch

Att äta en måltid tillsammans är en av kyrkans äldsta traditioner. Det är ett grundläggande sätt att lära känna andra människor. I våra kyrkor serveras många tallrikar soppa varje vecka. Den kostar ingenting men du kan lämna en frivillig gåva.