Anmäl dig till en konfagrupp som låter rolig!

Är du född 2010? Då är det dags för dig att välja ditt konfaalternativ! Oavsett vilken grupp du väljer kommer det att bli ett äventyr!

Nu har de som är födda 2010 att få ett konfamagasin i brevlådan.
Anmälan till grupperna sker här.

Nu är anmälan öppen till konfa 24/25.
Om gruppen inte går att välja är den full.

Se till att ha valt ettandrahandsalternativ i förväg. Det ska fyllas i samtidigt.


Anmälan till Helgkonfa Jägarkonfirmand stänger 30 juni.

Anmälan är öppen fram till 30 augusti.

 

När anmälan stängt för alla grupper sammanställer ledarna alla anmälda och skickar ut information till grupperna. De som anmält sig till ”Mänskliga rättigheter” kommer att få information så snart gruppen är full.

Om du har några frågor om konfirmationen kan konfirmandsamordnarna svara på dem.
Hanna Wessmark hanna.wessmark@svenskakyrkan.se 054-14 19 42, 076-8404609
Börje Axelsson borje.axelsson@svenskakyrkan.se 054-14 19 11, 070-5856024 svara på dem.

 

Tänk på att
...vissa grupper blir fulla väldigt fort så det gäller att vara snabbom man vill ha en särskild grupp. Se till att välja olika grupper i första och andra hand. 

Villkor för intresseanmälan

Välkommen att göra ditt intresseval till konfirmandgrupp i Karlstads pastorat. När anmälningstiden har gått ut får ni, hemskickat till den angivna adressen, ett brev där vårdnadshavare ska godkänna att anmälan har gjorts. Godkännandet skickas tillbaka till oss i det förfrankerade kuvertet. Detta gör vi på grund av de nya reglerna som Datainspektionen har infört från och med 25 maj 2018.

Gör ditt intresseval av konfirmandgrupp. Både ett förstahandsval och ett andrahandsval. Välj olika grupper i första och andra hand.
Resealternativen går endast att välja som förstahandsval. 

Vi gör det vi kan för att så många som möjligt ska få sitt förstahandsval. Vid eventuell turordning utgår den från tiden då intresseanmälningar registreras i anmälningssystemet (dvs. den tid då formuläret skickats in).

Till grupper med begränsat antal platser finns det även en kölista att fylla i när gruppen blivit full (i listan för förstahandsval). När även kölistan är full så går det inte längre att välja det alternativet (andrahandsvalet av alternativet blir då också struket).

Var noga med att fylla i alla obligatoriska uppgifter (de med *). Annars kan vi inte skicka hem brevet med godkännandet.

Fyll i ett mobilnummer där vi kan nå dig eller en anhörig.

Du kommer att få en bekräftelse på din intresseanmälan till den e-postadress du anger. Dubbelkolla innan du skickar att den stämmer.

 

Särskilda villkor

- Skicka endast in en anmälan per person  (dubbletter kommer att strykas bort). Du har möjlighet att ändra uppgifter och val i din anmälan genom att kontakta oss.

- Vid hårt tryck på anmälningssystemet kan tyvärr intresseanmälningar till en grupp gå igenom trots att gruppen redan är full. Om så sker flyttar vi denna intresseanmälan till kölistan och skickar ett nytt bekräftelsemail på detta.

- Det kostar inget att konfirmera sig. All konfirmandundervisning betalas genom medlemsavgifter till Svenska kyrkan.

 

#konfakarlstad 24/25

Ett år med konfa! Nya insikter. Nya kompisar. Nya åsikter och upplevelser. Vi pratar om livet och utmaningarna, kärleken och engagemanget, Gud, dig själv och världen. Häng med på ett härligt konfaår!

Värt att veta om konfa!

Läger, fika, teman, kåpor, grupper, gudstjänst, tro, ledare... Här finns det som är värt att veta om konfa.

Du är värdefull, älskad och aldrig ensam

Vi vill att du som konfirmand får med dig dessa tre viktiga påståenden under konfirmandtiden och framåt i livet.

Expeditioner

Expedition för Svenska kyrkan, Karlstads pastorat 
(Alster-nyed, Domkyrko, Norrstrand, Väse-Fågelvik och Västerstrand)
Telefon: 054-14 14 00  

Expedition för Grava församling
Telefon: 054-53 62 25