Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Anmäl dig här!

Är du född 2003? Då är det dags för dig att välja ditt konfaalternativ! Oavsett vilken grupp du väljer kommer det att bli ett äventyr!

Anmälningsvillkor

Gör ditt val av konfirmandgrupp. Både ett förstahandsval och ett andrahandsval. Välj olika grupper i första och andra hand. Resealternativen går endast att välja som förstahandsval.
Vi gör det vi kan för att så många som möjligt ska få sitt förstahandsval. Turordningen utgår från tiden då anmälningar registreras i anmälningssystemet (dvs. den tid då formuläret skickats in).

Var noga med att fylla i alla obligatoriska uppgifter (de med *)

Fyll gärna i dina adressuppgifter. De underlättar om vi behöver få kontakt med dig kring din anmälan.

Fyll i ett mobilnummer där vi kan nå dig eller en anhörig.
Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan till den e-postadress du anger. Dubbelkolla innan du skickar att den stämmer.

Till grupper med begränsat antal platser finns det även en kölista att fylla i när gruppen blivit full (i listan för förstahandsval). När även kölistan är full så går det inte längre att välja det alternativet (andrahandsvalet av alternativet blir då också struket).

Skicka endast in en anmälan per person (dubbletter kommer att strykas bort). Du har möjlighet att ändra uppgifter och val i din anmälan genom att kontakta oss.

Extra villkor:

- Skicka endast in en anmälan per person. Du har möjlighet att ändra uppgifter och val i din anmälan genom att kontakta oss.

- Vid hårt tryck på anmälningssystemet kan tyvärr anmälningar till en grupp gå igenom trots att gruppen redan är full. Om så sker flyttar vi denna anmälan till kölistan och skickar ett nytt bekräftelsemail på detta.

- Det kostar inget att konfirmera sig. All konfirmandundervisning betalas genom medlemsavgifter till Svenska kyrkan.

Expeditioner

Expedition för Svenska kyrkan, Karlstads pastorat
(Alster-nyed, Domkyrko, Norrstrand, Väse-Fågelvik och Västerstrand)

Expedition för Grava församling