Andrum - stilla stund

Andrum - en stilla stund innan sopplunchen. Onsdagar 11.50-12.00. Start: 9 september. Avslut: 9/12.

Kom och få andrum - mitt på dagen, mitt i veckan, mitt i vardagen.
Efteråt äter vi soppa tillsammans.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan