Nyfiken på konfirmation?

Vem kan jag lita på? Hur blir jag lycklig? Finns Gud? Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Foto: ikon

Alla människor har frågor och funderingar.
Det kan vara svåra tankar, kring kärlek och död, vardagliga grubblerier eller stora , förväntningsfulla drömmar inför framtiden.
Men trots att alla går runt och funderar är det lätt att känna sig ensam om sina tankar. Är det bara jag i hela världen som tänker och känner så här?

Under konfirmationstiden får du möjlighet att fundera kring olika frågor i ditt liv. Kanske får du inte svar på allt men du får veta mer om kristen tro, du får höra hur andra tänker och kanske själv komma på var du står i olika frågor.

Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Konfirmation i Karlshamnsförsamling:

BERLINKONFIRMATION
Gruppen kommer att träffas under
tre veckor i början av sommarlovet. Den första och den sista veckan träffas vi under dagarna i Karlshamn.
Den andra veckan åker vi till Berlin i fyra dagar, där vi bland annat kommer att besöka staden Wittenberg och koncentrationslägret Sachsenhausen. Utöver sommaren träffas gruppen några söndagar under vårterminen, samt en temadag.

Max: 20 konfirmander i gruppen - först till kvarn! Vi tar ut en avgift på 800 kr per person, dessutom tillkommer en deposition på 700 kr som återbetalas i samband med resan

Tid: 10.00–16.00 Församlingsgården
Uppstart: 28 november 2021
Sommaruppstar: 20 juni 2022
Berlinresan: 27-30 juni 2022
Konfirmation: 9 juli 2022 i Carl Gustafs kyrka

ÖLANDSGRUPPEN
Vi träffas främst under påsklovet, men har också några söndagsträffar under läsåret. Gruppen träffas också för en temadag. Under påsklovet åker vi till Öland för fyra dagars läger där vi bland annat gör utflykter till olika platser.

Uppstart: 10 oktober 2021
Läger: 21 - 24 april 2022
Plats: Församlingsgården i Karlshamn
Konfirmation: 21 maj 2022 i Carl Gustafs kyrka

TISDAGSGRUPP
Vi inleder träffarna med drop-in fika.
Utöver våra träffar har vi två läger, samt temadag. Gruppen träffas varannan
tisdag.

Tid: 15.00–17.30 (Ej under loven)
Uppstart: 14 september 2021