Lunchkort och torsdagsdeal i Café Maria

Nyhet Publicerad Ändrad

Mysigt, mumsigt och hemlagat. Nu kan du få rabatt med Café Marias Lunchkort - och äta 2-för-1 på torsdagar fram till påsk!

Café Maria i Maria kyrka, Jakobsberg, serverar en god, nyttig och matig lunch fyra vardagar i veckan (tisdagar stängt) och soppa med efterrätt på torsdagar kl  16.30.

Stammis? Nu kan du köpa Lunchkort som gäller för tio måltider! Med kortet kostar en måltid endast 63:- (annars 70:-). Kortet kan köpas i caféet för 630:-.

Fram till påsk kör vi dessutom 2-för-1 på torsdagar, både på lunchen och på soppan före mässan, och både med och utan Lunchkortet. Läs mer om Café Marias öppettider och menyer.

Frågor? Hör av dig till jarfalla.cafemaria@svenskakyrkan.se.

Café Maria

Hembakat fika och goda luncher i Maria kyrka, Jakobsberg! Öppet vardagar (utom tisdagar) kl 10-15 (stängt 11.45-12.15).