Ökenmässa

Ökenmässa firas (ca) varannan torsdag i S:t Ansgarskapellet. Inrökningsgudstjänst kl 17.30, mässan startar kl 18.00.

Ökenmässan har inslag från den koptiska (egyptiska) gudstjänsttraditionen där man kan njuta av meditativ Taizé-musik, en mild doft av rökelse och nybakat nattvardsbröd, ikonbilder och levande ljus.

I mässan används vackra nybakade bröd och ren druvsaft, eller vin. Säg till om du vill ha glutenfritt bröd!

Ökenmässan inleds kl 17.30 med inrökningsgudstjänst, som följs av mässan
kl 18.00.

Ökenbrev 2019

Ökenmässa i S:t Ansgarskapellet, Högalidskyrkan
Inrökningsgudstjänst kl.17:30, Ökenmässa kl. 18-21 jämna torsdagar:
19 sep, 3 okt, 17 okt, 31 okt, eventuellt 14 nov, 28 november.

Information om Ökenmässan och Anafora finner man här:www.svenskakyrkan.se/hogalid

Marie Engström: kerstinmarie@gmail.com

Ökenmässan i Stockholm, Högalids församling, Anaforas vänner/ Friends of Anafora

………….

Mässan , som den firades i Övre Salen på Bjärka Säby, firas nu i Stockholm i S:t Eriks kapell på Kungsholmen onsdagar kl. 18: 11 Sep, 9 Okt, 6 Nov, och 4 Dec.

………………….

Retreater

Iotakorsretreat
Berget 31 okt-3 november.

Måla och meditera med Iotakorset
Wettershus 5-8 december. info@wettershus.se
…………………..

Passionsspelen i Oberammergau 15 – 23 augusti 2020.
Resa genom Tyskland, besök i Insbruck, Mainau mm. Och så det stora fantastiska Passionsspelet i Oberammergau. Anmälavgift 300 kr.
Arr. Lingmerths resebyro topasen@allt2.se

Information och anmälan till Gunnar Lind gunnar.lind@svenskakyrkan.se
Anmälningsavgift sätts in på konto 609 800 272. clearingnr 6118, G. Lind.
Skriv ditt eget namn som inbetalare! Mejla sedan ditt namn och uppdrag.

/ Marie Engström