Foto: Gerd Altmann/Pixabay.com

Träffpunkter

Välkommen till mötesplatser i Hammarby församling! Här har du möjlighet att träffa människor i olika miljöer; kanske bara för en fika, eller för olika diskussioner.

Pausade verksamheter

De flesta av de här verksamheterna är pausade på grund av coronaviruset. Vi uppdaterar den här informationen när vi kan börja träffas mer. Till dess kan du se i vår kalender vad som händer den närmaste tiden:

Hammarby församlings kalender

Tonfiskarna

En kör med musiklek, för dig som är 4-5 år. Onsdagar 16.00-16.30 i Vilunda församlingshem. Höstterminen 2021 börjar den 1 september. Kontakta maria.helena.karlqvist@svenskakyrkan.se för mer information.

Änglakören

Änglakören är vår kör för barn 6-9 år. Vi träffas onsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 16.00-16.30 i Vilunda kyrka.

Sångfåglarna

Sångfåglarna är vår kör för barn 10–12 år. Vi träffas torsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 15.45-16.30 i Vilunda kyrka.

Vilunda Voices

Vilunda Voices är vår kör för ungdomar från 13 år och uppåt. Vi träffas torsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 17.00-18.00 i Vilunda kyrka.