Foto: Gerd Altmann/Pixabay.com

Träffpunkter

Välkommen till mötesplatser i Hammarby församling! Här har du möjlighet att träffa människor i olika miljöer; kanske bara för en fika, eller för olika diskussioner.

Filmkvällar

Våra populära filmkvällar startar ny termin två gånger om året. Det är öppen filmvisning för alla som vill komma, se och prata!

Tisdagsmässa

Varje tisdag kl. 13.00 i Vilunda kyrka.

Vilunda kuoro

Vilundakuoro on Hammarbyn seurakunnan suomenkielinen kuoro. Joka viikko kokoontuu noin 30 iloista ja innokasta kuorolaista laulamaan omalla äidinkielellään.

Hammarbykören

Hammarbykören består av drygt 20 sångare som sjunger cirka en gång per månad i vanliga gudstjänster.

Tisdagsfika

Vill du träffa andra vuxna i lugn miljö över en kopp kaffe? Då är du välkommen tisdagar 13.30-15.00.

Någon sitter och antecknar i ett block.

Gudstjänstverkstad

Vill du vara med och tycka till om hur högmässorna ska se ut? Vi träffas nästan varje onsdagkväll för att planera högmässorna i Vilunda kyrka, och dina funderingar behövs!

Lunchmusik

Välkommen till en stunds avkoppling och musik. Varje onsdag kl. 12.00 i Vilunda kyrka.

Sopplunch

Våra öppna verksamheter innehåller även en sopplunch. Välkommen på onsdagar!

Syföreningen

Syföreningen träffas i Vilunda församlingshem varannan onsdag kl. 13.00-15.00.

Språkcafé i små grupper i Vilunda församlingshem.

Vill du vara med i en liten språkcafé-grupp? Vi träffas i små grupper i Vilunda församlingshem på olika dagar i veckan.

Retreat och meditation

Hammarby församling erbjuder retreater samt dagar vikta åt meditation i Vilunda församlingshem. Torsdagar under terminstid erbjuds lunchmeditation.

Samklang

För dig som inte har sjungit så mycket i kör eller inte alls men ändå skulle vilja.

Bokcafé

En plats för dig som bland annat tycker om att läsa och samtala om böcker och författare.

Retreat och meditation

Tonfiskarna

En kör med musiklek, för dig som är 4-5 år. Övar onsdagar 16.00-16.30. Höstterminen 2022 börjar den 31 augusti. Kontakta mariahelena.karlqvist@svenskakyrkan.se för mer information.

Änglakören

En barnkör för barn 6-8 år. Övar onsdagar kl. 16:00-16:45. Höstterminen 2022 börjar den 31 augusti. Kontakta karl.hedbom@svenskakyrkan.se för mer information.

Sångfåglarna

En kör barn ca 9–11 år. Övar torsdagar kl. 15:45-16:30. Höstterminen 2022 börjar den 1 september. Kontakta karl.hedbom@svenskakyrkan.se för mer information.

Hammarby ungdomskör

Ungdomskör från 12 år och uppåt. Övar torsdagar kl. 17.00-18.00. Höstterminen 2022 börjar den 1 september. Kontakta karl.hedbom@svenskakyrkan.se för mer information.

Vilunda kuoro

Samklang