Vigsel

Går ni i bröllopstankar? Bröllop är ett minne för livet, främst för dem som gifter sig, men ofta också för dem som är gäster.

Vill du boka vigsel, eller har du frågor om vigsel?

Om du har några frågor angående vigsel i Hammarby församling, eller vill boka kyrka för vigsel, så är du välkommen att kontakta oss.

Hammarby församlings expedition
telefon: 08-555 168 27, 28
fax: 08-590 707 14
e-post: hammarby.forsamling@svenskakyrkan.se

Postadress:
Kyrkvägen 12
194 78 UPPLANDS VÄSBY

De tider som i första hand är reserverade för dop och vigsel i Hammarby församling är:
lördagar 12.00, 13.00 samt 14.00 i Hammarby kyrka
Har du önskemål om andra tider, kontakta kyrkoherde Cecilia Strömer för diskussion (tfn 08-555 168 11)

Kyrkor för vigsel

Hammarby församling har ett antal platser där vi kan erbjuda vigsel. Några av de platser vi rekomenderar varmast presenteras nedan.

Vigsel vid källan

Den som vill ha ett bröllop utöver det vanliga kan hålla sin vigsel vid Trefaldighetskällan bakom Hammarby kyrka. Under den varma årstiden kan vigsel vid Trefaldighetskällan ge ett trevligt minne. Källan ligger utomhus, cirka 300 meter bakom Hammarby kyrka, vid sjön Fysingen. Källan är känd sedan medeltiden, och platsen är naturskön.