Foto: Håkan Haglund/Hammarby församling

Tisdagsfika

Vill du träffa andra vuxna i lugn miljö över en kopp kaffe? Då är du välkommen tisdagar 13.30-15.00.

Verksamheten är pausad

Den här verksamheten är tyvärr fortfarande pausad på grund av covid-19. Men mycket annat har kommit igång, exempelvis:

Du kan få reda på vad som händer i Hammarby församling genom att titta i vår kalender eller ladda ner appen Kyrkguiden till din telefon eller surfplatta. Där kan du också se vad som andra delar av Svenska kyrkan arrangerar i närheten av dig.

Direkt efter Tisdagsmässan i Vilunda kyrka öppnar vi portarna till församlingshemmet. Det finns möjlighet till en kopp kaffe, gemenskap och ibland något extra.

Några gånger per termin har vi olika program. Det kan vara musik, dikter eller enklare föreläsningar. Alla sådana programannonseras separat.

Annars är Tisdagsfika en plats att träffa nya och gamla bekantskaper över enkelt fika. En kopp kaffe och en kaka, tillsammans med ett gott samltal runt bordet.