Retreat och meditation

Hammarby församling erbjuder retreater samt dagar vikta åt meditation i Vilunda församlingshem. Torsdagar under terminstid erbjuds lunchmeditation.

Retreater och meditationsdagar

Hammarby församling erbjuder retreater i Vilunda församlingshem. Under en dag erbjuds du möjligheter att ta ett steg tillbaka och varva ner. På retreaterna erbjuds även möjlighet till enskilt samtal. Vi erbjuder även dagar vikta åt meditation

Alla retreater/meditationsdagar pågår kl. 10-16.

Anmälan och information

Anmälan till retreat och meditationsdagar sker senast 3 arbetsdagar före till Thomas Riddervik, tfn. 08 - 555 168 13 eller Thomas Riddervik

Bild: Alex Koch/Pixabay.com

Lunchmeditation

På torsdagar har du möjlighet att lämna stress, och slappna av ett ögonblick. Vi ger dig en kort lunchmeditation för att hämta kraft.

I vårt församlingshem erbjuds meditation kl. 12.00 på torsdagar. Instruktioner ges 11.45 för den som behöver det.

Meditationen är för dig som är nyfiken, nybörjare, eller kanske bara vill passa på att sänka tempot lite under lunchen.