Här listas vad som är på gång i församlingen.

Lördag den 24 augusti kl 14-18 är det festival i Suseboparken (nära Väsby Centrum) med konserter med hyllade artister som Miriam Aïda med band och Ebo & Genuine Mezziga samt spännande workshops där du själv kan delta.

Miriam Aida gästar Väsby

Hammarby församling fortsätter sin drömgrupp under hösten 2019. I en drömgrupp tolkar vi inte varandras drömmar, utan försöker hjälpa varandra att bygga broar mellan drömmens bilder och våra liv.

Drömgrupp, hösten 2019

Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barnaskara, så börjar psalm 248, vilken ofta sjungs i samband med dop. Tänk dig en person med Stockholmsdialekt läsa strofen ”trygga-re-kan” och du förstår ursprunget till namnet Trygga Räkan.

Trygga räkan - en träffpunkt för dig och ditt barn på 6-16 månader