Foto: Alex Giacomini/Ikon

Året du fyller femton har du chansen att konfirmera dig. Ta den!

Bli konfirmand!

Det handlar om kristen tro, och kristen tro handlar om livet – kompisar, kärlek, godhet, ondska, Gud & Jesus med mera. Vi vill ge dig redskap för att vara trygg i dig själv och ge dig möjlighet att bekanta dig med kyrkans gemenskap.

Du får åka på läger, lära känna dig själv och andra på ett nytt sätt, och fundera på sånt som du kanske inte funderar på varje dag. Vi har två läger som du kan välja mellan, du behöver inte veta nåt i förväg och allt är gratis! Vi tar en anmälningsavgift på 500:- för Londonlägret men den får du tillbaka när du har varit med på lägret.

Behöver du särskilt stöd? Hör av dig så hittar vi en lösning!

Församlingens konfaledare berättar vad de tycker var det bästa med konfirmationen

Vill du höra vad församlingens unga ledare tycker var det bästa med konfirmationen? Vilken tur att vi har gjort en film där de berättar just det!

Ett tredje alternativ: gålölägret

Vi vill också tipsa om en tredje möjlighet till konfirmation: Gålölägret. Det är ett läger för den som är intresserad av människovärde och mänskliga rättigheter. Där möts ungdomar från hela Sverige som går i grundskola, specialskola, resursskola eller särskola – med eller utan behov av särskilt stöd.

Du kan läsa mer hos Högalids församling, som håller i Gålölägret.

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl dig till vår församlingsassistent Mikaela Söderberg. Du hittar hennes kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

Suomenkielinen rippikoulu parittomilla viikoilla teille, jotka olette syntyneet vuonna 2007 tai aikaisemmin.  Rippikoulu alkaa 30.9., klo 16.00 Vilundan seurakuntakodissa.

Helka Sisättö-Elertson, rippikoulupappi 08-555 168 32, 070-20 50 822 tai helka.sisatto-elertson@svenskakyrkan.se

Ilmoittautuminen viimeistään 23.9.

Suomenkielinen