Konfirmation

Du kanske inte tror på Gud eller kallar dig kristen. Vi vill ge dig en chans att ta reda på vad kristen tro handlar om.

Ungdomar födda -05 inbjuds till konfirmation.

Håll utkik i brevlådan!

Inbjudan till informationsträff i höst kommer i brevlådan. Efter sommarlovet kommer vi att göra vårt utskick till en informationsträff under våren 2020.

Vi ses då!

London 2019

Vad erbjuder Hammarby?

Speedkonfirmation (Start augusti 2020)
För dig som kanske har mycket aktiviteter under terminerna kan vi erbjuda speedkonfirmation, en intensivare form av konfirmationsläsning under mycket kortare tid.

När: Under 9 fullspäckade dagar i augusti innan skolstart samtalar vi, gör en massa spännande övningar, skapar och lär oss en massa. Vi lär känna varandra, oss själva, talar om livet samt kristen tro. Varierande tider; dag, kväll samt helg.

Var: Vilunda församlingshem, Kyrkvägen 9 i Upplands Väsby

Kostar det något: Nej! Allt är gratis.

Konfirmation sker i augusti 2020, i anslutning till konfirmationsläsningen.

Konfirmation i London (Start 8 december 2019)

När: första träffen är söndagen den 8 december, sen träffas vi en söndag i månaden fram till maj. Veckan efter Londonresan (v.26) träffas vi också för att arbeta med vår konfirmationsredovisning under dagtid.

Var: Vilunda församlingshem, Kyrkvägen 9 i Upplands Väsby.
Läger: Vi åker på en 5 dagars resa till London, sommaren 2020.

Resedatum: Söndagen 14 juni – torsdagen 18 juni 2020 (OBS datumet kan justeras en dag fram eller bak beroende på flygtillgänglighet, men antalet dagar förblir detsamma).

Konfirmation: 28 juni 2020.

Kostnad: Anmälningsavgift 500 kr som återbetalas efter genomförd resa. Anmälan till Londonkonfirmation öppnar tisdagen den 2 juli kl. 09.00! Begränsat antal platser, ungdomar som tillhör Hammarby församling har förtur.

Vi kommer att ha roliga och händelserika dagar i London med intressanta studiebesök, museibesök, besöka kyrkor och äta gott. Resan har en inriktning mot socialt arbete men det finns även plats för shopping och kyrkbesök.

Bild: Mikaela Söderberg

Anmäl dig till speedkonfirmation eller konfirmation i London genom att mejla namn, adress, telefonnummer samt personnummer. Anmälan till Londonkonfirmation öppnar tisdagen den 2 juli kl. 09.00! Begränsat antal platser, ungdomar som tillhör Hammarby församling har förtur.

Varmt välkommen med er anmälan!

Vänliga hälsningar, Mikaela Söderberg, Församlingsassistent
mikaela.Soderberg@svenskakyrkan.se

Bild: Mikaela Söderberg

Konfirmandverksamhet