Konfirmation i skärgården eller London?

Konfirmation

Året du fyller femton har du chansen att konfirmera dig. Ta den!

Londongruppen är fullbokad!

Alla platser i Londonkonfagruppen är tyvärr fullbokade. Du får gärna ställa ställa dig på reservlistan men du är förstås lika välkommen att i stället vara med på Skärgårdskonfa!

Kontakta Mikaela (titta längst ner på sidan) så kommer vi fram till något som funkar för dig.

Nu är det dax att konfirmera sig!

Som konfirmand får du möjlighet att fundera på sånt som du kanske inte funderar på varje dag. Det handlar om kristen tro, och kristen tro handlar om livet – kompisar, kärlek, godhet, ondska, Gud & Jesus med mera. 

Vi vill ge dig redskap för att vara trygg i dig själv och ge dig möjlighet att bekanta dig med kyrkans gemenskap. Du får åka på läger, lära känna dig själv och andra på ett nytt sätt, och fundera på sånt som du kanske inte funderar på varje dag. Vi får också tid till utflykter och annat kul!

Det finns två alternativ som du kan välja mellan, du behöver inte veta nåt i förväg och allt är gratis! Först till kvarn!

Behöver du särskilt stöd? Hör av dig så hittar vi en lösning!

Skärgårdskonfa

Äventyr på hemmaplan! Vi träffas på dagarna hemma i Väsby och gör roliga utflykter i Stockholmstrakten, bland annat till Gröna Lund. Sedan åker vi på läger till Vaxholm i fyra dagar.

Londonkonfa

Storstadskonfirmation! Vi träffas en söndag i månaden och sedan åker vi till London i fem händelserika dagar i maj. Vi har lektioner och lekar men också nära till allt som finns i en riktig storstad: studiebesök, berömda platser, Madame Tussauds och shopping på Primark.

Församlingens konfaledare berättar vad de tycker var det bästa med konfirmationen

Vill du höra vad församlingens unga ledare tycker var det bästa med konfirmationen? Vilken tur att vi har gjort en film där de berättar just det!

Ett tredje alternativ: Gålölägret

Vi vill också tipsa om en tredje möjlighet till konfirmation: Gålölägret. Det är ett läger för den som är intresserad av människovärde och mänskliga rättigheter. Där möts ungdomar från hela Sverige som går i grundskola, specialskola, resursskola eller särskola – med eller utan behov av särskilt stöd.

 

Du kan läsa mer hos Högalids församling, som håller i Gålölägret.

Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl dig till vår församlingsassistent Mikaela Söderberg. Du hittar hennes kontaktuppgifter längst ner på den här sidan.

Mer information

    Suomenkielinen