Dop

I dopet samlas de närmaste för att välkomna och fira det nya livet. Vi vill hjälpa till att göra den stunden till ett fint minne för dig.

Vill du boka dop, eller har du frågor om dop?

Mer information från församlingen

Om du har några frågor angående dop i Hammarby församling, eller vill boka tid för dop, kontakta

Hammarby församlings expedition
telefon: 08-555 168 27, 28
fax: 08-590 707 14
e-post: hammarby.forsamling@svenskakyrkan.se

Postadress:

Kyrkvägen 9
194 78 UPPLANDS VÄSBY

Kyrkor för dop

Hammarby församling har ett antal platser där vi kan erbjuda dop. Några av de platser vi rekomenderar varmast presenteras nedan.

Dop vid trefaldighetskällan

Under den varma årstiden kan utomhusdop vid den vackra Trefaldighetskällan ge ett trevligt minne. Källan ligger utomhus, cirka 300 meter bakom Hammarby kyrka, vid sjön Fysingen. Källan är känd sedan medeltiden, och platsen är naturskön.