Barn- och ungdomskörer

Att sjunga i kör är roligt! Det finns flera olika körer att sjunga i i Hammarby församling. Det krävs ingen förkunskap utan vi sjunger för att det är roligt och vi anpassar oss efter barnen.

Någon eller några gånger per termin deltar dessa körer i kyrkans verksamheter som söndagens gudstjänst, familjegudstjänster eller liknande. Psalmer, visor, pop och rock och musikal – alla genrer finns representerade. Vi gör även konserter, musikaler och luciatåg.

Det finns även möjlighet att sjunga solo, träna på att sjunga i mikrofon och vi sjunger varje termin med ett riktigt proffsigt kompband. Vi åker även på utflykt varje termin. Allt är gratis!

En kör med musiklek, för dig som är 4-5 år.
Onsdagar 16.00-16.30 i Vilunda församlingshem.

Tonfiskarna

En kör med musiklek, för dig som är 4-5 år. Onsdagar 16.00-16.30 i Vilunda församlingshem.

Änglakören är vår kör för barn 6-9 år.
Vi träffas onsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 16.00-16.45 i Vilunda kyrka.

Änglakören

Änglakören är vår kör för barn 6-9 år. Vi träffas onsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 16.00-16.45 i Vilunda kyrka.

Sångfåglarna är vår kör för barn 10-12 år.

Sångfåglarna

Sångfåglarna är vår kör för barn 10-12 år. Vi träffas torsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 15.45-16.45 i Vilunda kyrka.

Vilunda Voices är vår kör för ungdomar från 13 år och uppåt.

Vilunda Voices

Vilunda Voices är vår kör för ungdomar från 13 år och uppåt. Vi träffas torsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 17.00-18.00 i Vilunda kyrka.

Mer information (Ton-Fiskarna)

Mer information (Änglakören, Sångfåglarna)

Mer information (Vilunda Voices)

Britt-Marie Gunnarsson