Foto: Hammarby församling

Barn- och ungdomskörer

Att sjunga i kör är kul! Det finns flera olika barn- och ungdomskörer i Hammarby församling. Fokus ligger på att det ska vara roligt och musikaliskt utvecklande. Vi anpassar oss självklart efter barnen.

Någon eller några gånger per termin deltar dessa körer i kyrkans verksamheter så som högmässor, familjegudstjänster eller liknande.

Vi sjunger också på konserter; själva eller tillsammans med församlingens vuxenkörer.

Körerna gör även utflykter och hittar på andra roliga saker tillsammans.

Låter det intressant? Varmt välkommen att höra av dig!

Tonfiskarna

En kör med musiklek, för dig som är 4-5 år. Övar onsdagar 16.00-16.30. Höstterminen 2022 börjar den 31 augusti. Kontakta mariahelena.karlqvist@svenskakyrkan.se för mer information.

Änglakören

En barnkör för barn 6-8 år. Övar onsdagar kl. 16:00-16:45. Höstterminen 2022 börjar den 31 augusti. Kontakta karl.hedbom@svenskakyrkan.se för mer information.

Sångfåglarna

En kör barn ca 9–11 år. Övar torsdagar kl. 15:45-16:30. Höstterminen 2022 börjar den 1 september. Kontakta karl.hedbom@svenskakyrkan.se för mer information.

Hammarby ungdomskör

Ungdomskör från 12 år och uppåt. Övar torsdagar kl. 17.00-18.00. Höstterminen 2022 börjar den 1 september. Kontakta karl.hedbom@svenskakyrkan.se för mer information.

Mer information (Änglakören, Sångfåglarna, Hammarby ungdomskör)

Mer information (Ton-Fiskarna)

I samarbete med Sensus