Foto: Hammarby församling

Barn- och ungdomskörer

Att sjunga i kör är roligt! Det finns flera olika körer att sjunga i i Hammarby församling. Det krävs ingen förkunskap utan vi sjunger för att det är roligt och vi anpassar oss efter barnen.

Någon eller några gånger per termin deltar dessa körer i kyrkans verksamheter som söndagens gudstjänst, familjegudstjänster eller liknande. Psalmer, visor, pop och rock och musikal – alla genrer finns representerade. Vi gör även konserter, musikaler och luciatåg.

Det finns även möjlighet att sjunga solo, träna på att sjunga i mikrofon och vi sjunger varje termin med ett riktigt proffsigt kompband. Vi åker även på utflykt varje termin. Allt är gratis!

Tonfiskarna

En kör med musiklek, för dig som är 4-5 år. Onsdagar 16.00-16.30 i Vilunda församlingshem. Höstterminen 2021 börjar den 1 september. Kontakta maria.helena.karlqvist@svenskakyrkan.se för mer information.

Änglakören

Änglakören är vår kör för barn 6-9 år. Vi träffas onsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 16.00-16.30 i Vilunda kyrka.

Sångfåglarna

Sångfåglarna är vår kör för barn 10–12 år. Vi träffas torsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 15.45-16.30 i Vilunda kyrka.

Vilunda Voices

Vilunda Voices är vår kör för ungdomar från 13 år och uppåt. Vi träffas torsdagar (med uppehåll vid skollov) kl. 17.00-18.00 i Vilunda kyrka.

Mer information (Ton-Fiskarna)

    Mer information (Änglakören, Sångfåglarna, Vilunda Voices)