Webb-TV: Sandra samtalar med Stina Wollter om sorg.

Missade du releasen av Sandra Signarsdotters bok "En del av livet"? Här kan du se hennes samtal med Stina Wollter och beställa boken.

Sandra Signarsdotter har skrivit en stark och samtidigt skör bok om förlust av en nära relation; om sorg och om livet som trots allt går vidare.

Boken förmedlar en hjälp vid sorg och tillsammans med författaren möter vi som läsare nära anhörigas egna tankar. Vad gjorde de för att hantera sin sorg och orka gå vidare?

Sandra Signarsdotter är präst och möter många människor i sorg. Inte minst i den sörjande människans situation har Sandra upplevt hur viktig och betydelsefull riten är, både begravningsriten men även andra riter som t ex ljuständning.

I allt mörker går livet vidare men många behöver hjälp för att hitta tillbaka till det, för att se hoppet igen. Genom de erfarenheter som delas i boken får läsaren en hjälp att bearbeta sin egen situation och ett stöd i sorgeprocessen. Känslan av att inte vara ensam och att det går att gå vidare.

Boken andas, trots allt, hopp från första sidan till sista sidan och är ett möte med den kristna tron.

Boken En del av livet passar att använda i sorgegrupper likväl som för enskild läsning. Den är även skriven för dig som är lite rädd för döden men gärna vill våga närma dig ämnet. Boken är ett bra redskap för dig som vill få med dig kunskap om hur du bemöter människor som förlorat en anhörig

Boken finns att beställa här.