Kyrkokören

Välkommen att vara med i kyrkokören! Kören övar måndagar 17.30-19.30 under högsäsong, oktober-april.

Musiklivet i Svenska kyrkan, Gran Canaria präglas av bredd. Här finns utrymme för många olika musikstilar.  Vi har en kyrkokör dit är alla välkomna om du så är turist eller boende. Kören övar måndagar kl.17.30-19.30. Aktuell information finns i kalendariet.

Kyrkokören sjunger i första hand vid församlingen gudstjänster, medverkar också vid luciafirande, lokala körsammankomster och egna jul och vårkonserter. Du som vill medverka på ett eller annat sätt är välkommen att kontakta vår kyrkomusiker.

Välkomna att berika musiklivet i vår församling!

Kjell Johansson

Svenska kyrkan Gran Canaria