Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.

Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar.

Barn och unga behöver schyssta mötesplatser på egna villkor för att få vara som de är. Svenska Kyrkans Unga består av barn och unga som tillsammans vill skapa fler sådana mötesplatser. Det kostar inget att bli medlem men ditt medlemskap ger Svenska Kyrkans Unga bättre möjlighet att fortsätta ett schysst arbete.

Om du gillar vår idé, så är det bara att gå in på Medlemssidorna, fyll i dina personuppgifter och välj en lokalavdelning - och vips så är du medlem! Inom några veckor får du ditt medlemskort på posten.