Göteborgin hiippakunta

Tervetuloa Göteborgin hiippakuntaan, joka ulottuu Hallannin harjusta Norjan rajalle. Hiippakunnan tehtävä on tukea seurakuntia yhteisessä tehtävässämme välittää evankeliumia kaikille ihmisille.

"Jumalallamme on haavat" otti Susanne Rappmann tunnuslauseekseen, kun hänet vihittiin piispaksi 4. maaliskuuta 2018. Hänestä tuli Göteborgin hiippakunnan 24. piispa vuoden 1665 jälkeen.

Piispa Susanne

Ruotsin kirkolle Tietosuoja-asetus on tervetullut. Jokaisen ihmisen integriteetin kunnioitus on osa identiteettiämme kirkkona. Haluamme turvallisella ja varmalla henkilötietojesi käsittelyllä vaalia sitä luottamusta, jonka sinä annat meille jäsenenä tai työntekijänä, luottamushenkilönä tai vapaaehtoisen työn tekijänä.

Henkilötietojen käsittely

Joskus meillä on tarve puhua jonkun kanssa, joka kuuntelee ja jolla on vaitiolovelvollisuus. Jos haluat puhua papin tai diakonin kanssa, voit ottaa yhteyttä seurakuntaasi. Iltaisin ja öisin voi soittaa ruotsiksi Päivystävälle papille (Jourhavande präst).

Keskustelukumppani

Ruotsin kirkon palveleva puhelin tarjoaa keskusteluapua suomeksi joka ilta kello 21-24. Numerossa 020-26 25 00 puheluusi vastaavat koulutetut päivystäjät eri puolilta Ruotsia. Heillä on vaitiolovelvollisuus.

Palveleva puhelin