Göteborgin hiippakunta

Tervetuloa Göteborgin hiippakuntaan, joka ulottuu Hallannin harjusta Norjan rajalle. Hiippakunnan tehtävä on tukea seurakuntia yhteisessä tehtävässämme välittää evankeliumia kaikille ihmisille.

Yhdessä teemme paljon – työtä kaikkien ihmisten yhtäläisten oikeuksien puolesta, aatteellista työtä, olemme kanssakäymisissä, laulamme, tuemme kansainvälistä avustustyötä, leikimme ja pidämme jumalanpalveluksia.

Göteborgin hiippakunnan seurakunnat

Göteborgin hiippakuntakanslia sijaitsee Göteborgissa Lilla Bommenin vieressä. Täällä ovat piispan kanslia ja ne henkilöt, jotka työskentelevät hallintotehtävissä ja seurakuntien tukena.

Yhteystiedot