DAGLEDIGA

VÄLKOMMEN TILL DAGLEDIGA Våren 2019 Centrumkyrkan / Församlingshemmet Gislaved Dagledigträffarna är en samlingspunkt dit alla är välkomna. Kom för en stunds gemenskap över en kopp kaffe och lite underhållning. Vi träffas varannan tisdag kl. 14.30 under vår och höst. Denna termin prövar vi att samarbeta kring vårt program och träffar. Annonseras i predikoturerna i tidningen. Samt under fliken dagledigträffar.

Tisdagen den 22 januari 14:30 i Gislaveds församlingshem
ALiCa ”Den dyra tiden” 3 röster, 3 instrument. En eftermiddag du kommer att minnas! Sånger och instrumentalmusik i lättlyssnad klassisk, existentiell anda. Vi berättar om hur organisten Anneli, mycket tack vare musiken vi skapar, kommit tillbaka efter en massiv hjärnblödning.

Tisdagen den 5 februari 14:30 i CENTRUMKYRKAN
”Old boys”, från Moheda sjunger läsarsånger.

Tisdagen den 19 februari 14:30 i FÖRSAMLINGSHEMMET
Musik underhållning med spännande musikquiz. Ulla Bondeus och Maria Widermark

Tisdagen den 5 mars 14:30 i CENTRUMKYRKAN
”Minnen och möten från 41 år med Sveriges Radio”. Karin Malmsten, en eftertraktad föreläsare som du inte får missa!

Tisdagen den 19 mars 14:30 i FÖRSAMLINGSHEMMET
”Att leva med ledarhund” En personlig berättelse med Ingela Ernst. Vi serverar semlor! Möjlighet att anmäla sig till vår-resan!

Tisdagen den 2 april 14:30 i CENTRUMKYRKAN
Kåseri med Kjell Larsson ”Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal”.

Tisdagen den 16 april 14:30 i FÖRSAMLINGSHEMMET
Födelsedagsfest för alla som fyllt 80, 90, 95 och uppåt. Vi hjälps alla åt att fira dem! Kyrkans Sånggrupp sjunger med ledning av Margaretha Lööf. TÅRTKALAS!Maria Widermark

Tisdagen den 14 maj 14:30 i CENTRUMKYRKAN
Mandolinkonsert med ”Norra Mo Mandoliner”

Tisdagen den 28 maj  VÅRRESA
Buss avgår 09:00 från Församlingshemmet. Första stoppet Åhs nyrenoverade kyrka där vi får en visning och morgonandakt. Där intar vi den medhavda fikakorgen. Sedan far vidare till Tiraholms Fisk vid Bolmen. Vi får en visning av deras verksamhet och äter sedan deras grillade gös med kokt potatis och himmelskt god sås. Eftermiddagskaffet blir på Pensionat Sågknorren. Under eftermiddagen blir det ytterligare 2 stopp bl.a. Bäckahästens bageri, där vi kan köpa nybakat bröd. Antalet platser är begränsat.

Priset för resan är 150kr, då ingår lunch och eftermiddagskaffe.

Anmälan görs tidigast den 19:e mars på Dagledigträffen i församlingshemmet till Maria Wiss därefter på telefon 0371-83658

DAGLEDIGA samlas i Centrumkyrkan och i Gislaveds församlingshem. Vi samlas till en härlig gemenskap varje jämn vecka. Behöver du hjälp att ta dig till våra samlingar kan du ta kontakt med din kyrka så kan vi hjälpa till.

Vi dricker kaffe tillsammans runt gemenskapsborden. Kom och var med oss och dela gemenskapen!

VÄLKOMNA!

Om ni undrar över något, ring:
Ulla Ericson 070-595 47 10
Maria Wiss 0371-836 58 eller 0371-836 50