DAGLEDIGA

VÄLKOMMEN TILL DAGLEDIGA Vintern/våren 2020 Centrumkyrkan / Församlingshemmet Gislaved Dagledigträffarna är en samlingspunkt dit alla är välkomna. Kom för en stunds gemenskap över en kopp kaffe och lite underhållning. Vi träffas varannan tisdag kl. 14.30 under vår och höst. Annonseras i predikoturerna i tidningen. Samt under fliken dagledigträffar.

DAGLEDIGA samlas i Centrumkyrkan och i Gislaveds församlingshem. Vi samlas till en härlig gemenskap varje jämn vecka. Behöver du hjälp att ta dig till våra samlingar kan du ta kontakt med din kyrka så kan vi hjälpa till. Vi dricker kaffe tillsammans runt gemenskapsborden. Kom och var med oss och dela gemenskapen!

Tisdagen den 7 januari kl. 14:30 i Centrumkyrkan
"Estland i mitt hjärta" Ingemar Lilja visar bilder, sjunger och berättar. Grötfest!

Tisdagen den 21 januari 14:30 i Gislaveds församlingshem
Andrea Brändström som Vunnit Hela Sverige bakar 2017. Andrea berättar om sin resa att bli vinnare. Dekorerar en vacker tårta och bjuder på eget bakat kaffebröd till vårt fika. TÅRTLOTTERI!

Tisdagen den 4 februari 14:30 i Centrumkyrkan
Tordh Nilsson visar naturbilder från Abisko med omnejd.

Tisdagen den 18 februari 14:30 i Gislaveds församlingshem
LING, BEDRUP och LANEFELT Musikalisk och gymnastisk resa genom tiden. Ragnhild Josefsson, Aina Bolmvall och Maria Widermark.

Tisdagen den 3 mars 14:30 i Centrumkyrkan
"Minns du sången från skola och bönhus." Curt och Anna-Lena Axelsson spelar och sjunger.

Tisdagen den 17 mars 14:30 i Gislaveds församlingshem
"Jag skär - Gud helar" Erik Erichsen heter doktorn som fick tillnamnet rebellkirurgen. Berättar om livet som kirurg på landsbygden i Etiopien. Bristen på operationsutrustning fick honom att utveckla operationsteknik med borrmaskin, slangklämmor och fiskelina från Claes Ohlson. Boklotteri av Erik Erichsen bok. Hembakta SEMLOR till kaffet!

Tisdagen den 31 mars 14:30 i Centrumkyrkan
Gud fanns i solens hetta och i nattsvart mörker. Britta och Bernt Einarsson berättar om sina 10 år i Etiopien.

Tisdagen den 14 april 14:30 i Gislaveds församlingshem
Födelsedagsfest för alla som fyllt 80, 90, 95 och uppåt. Vi hjälps alla åt att fira dem! Önskepsalmer med Anita Kamert och team. Maria Widermark

Tisdagen den 28 april 14:30 i Centrumkyrkan
Med SAM-hjälp i Östeuropa. Anna Lägermo berättar.

Tisdagen den 12 maj 09:30
VÅRRESA Buss avgår 9:30 från Gislaveds församlingshem
Första stoppet Årstad kyrka för andakt och visning. Innan vi far vidare till Hanarpstorpet för lunch. Aktiviteter på plats med besök av lokala ost och kött producenter, provsmakning och shopping. Eftermiddagskaffe med trädgårdsvisning på Bålagård. Allt är tillgänglighetsanpassat för rullator. Antalet platser är begränsat.
Priset för resan är 250kr, då ingår lunch och eftermiddagskaffe. Anmälan görs tidigast den 17:e mars på Dagledigträffen i församlingshemmet till Maria Wiss därefter på telefon 072-523 17 70.

Tisdagen den 26 maj 14:30 i Centrumkyrkan
"Säg det i toner men också i ord" Sångarparen Borneling och Alnervik från Forserum sjunger och spelar.

Kom och var med oss och dela gemenskapen!

VÄLKOMNA!

Om ni undrar över något, ring:
Ulla Ericson 070-595 47 10
Maria Wiss 0371-831 58 eller 0371-831 00