Bosebo församling

Varmt välkommen att delta i våra olika gudstjänster! Se i våra predikoturer eller på anslaget vid församlingshemmet.

Välkommen till Bosebo församling

Bosebo är pastoratets minsta församling belägen några kilometer utanför Gislaved. Här finns pastoratets yngsta kyrka som är belägen på en kyrkohistoriskt intressant plats där två tidigare kyrkor funnits belägna innan. Församlingen är en av pastoratets pärlor och ligger mycket naturskönt.

Församlingen består av omring 130 medlemmar varav en del livnär sig på jord och skogsbruk medan andra pendlar till närliggande orter för att arbeta.

Kyrkliga syföreningen

I Bosebo finns en syförening som träffas den andra onsdagen i månaden. Vill du veta mer kontakta gärna någon av kyrkvärdarna eller se i pastoratets predikoturer för att veta när gruppen träffas. Du är varmt välkommen att delta.

Församlingsråd

Håkan Fritz, ordförande

Lars Hagstrand, vice ordförande

Helene Bengtsson, ledamot

Karin Larsson, ledamot

Anders Törnqvist, ledamot

Lennart Persson, ledamot

Bodil Hellström, ledamot

Sofi Johansson, ledamot

Kristina Zetterström Brännbert, ersättare

Erik Andersson, ersättare

Maria Hänninen, ersättare

Eva-Lotta Johansson, ersättare

Emeli Persson, ersättare

Ingemar Nilson, komminister

Varmt välkommen att delta i församlingens gudstjänster och aktiviteter!