Vuxen i Hille

"Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem." Matteusevangeliet 18:20 --- Att träffas och dela tankar och gemenskap är viktigt. Välkommen till våra träffpunkter i Hille församling.

MÅNDAGAR
Kl 9.30
Samling vid församlingsgården. Vi fikar i församlingsgården efteråt.

Annika Hugosson 026-635033

Promenadgrupp

MÅNDAGAR Kl 9.30 Samling vid församlingsgården. Vi fikar i församlingsgården efteråt. Annika Hugosson 026-635033

En onsdag i månaden, kl. 12-13.30, serveras sopplunch i Hille församlingsgård.
18 september - Kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig.
Underhållning av Elisabeth och Olle Sköld!

16 oktober - Anders Sterner underhåller.
Välkommen!

Sopplunch i Hille

Kom och njut av trevlig gemenskap runt matbordet, en god måltid och varierande underhållning. Kostnad: 50kr En onsdag i månaden, kl. 12-13.30, serveras sopplunch i Hille församlingsgård. 18 september - Kyrkoherde Daniel Andrén presenterar sig. Underhållning av Elisabeth och Olle Sköld! 16 oktober - Anders Sterner underhåller. Grötlunch 13 november (anmälan krävs) - Emma, Christer & Sussi sjunger, spelar och underhåller. Välkommen!

En "må bra kör" där du får energi och blir glad!
Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem.
Tisdagar, jämna veckor, kl 17.30-19.30.
Körledare: Marianne Hein-Nordström 026-635042 & Annelie Ekholm  026-635045

Sjung av hjärtat-kören

En "må bra kör" där du får energi och blir glad! Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem. Tisdagar, jämna veckor, kl 17.30-19.30. Körledare: Marianne Hein-Nordström 026-635042 & Annelie Ekholm 026-635045

I gamla skolan, tisdagar jämna veckor, kl. 14-16.

Välkomna!

Anna Wedin, 026-635030

Öppet hus på Eskön

I gamla skolan, tisdagar jämna veckor, kl. 14-16. Anna Wedin är där med en kaffekorg, ett glatt humör och trevlig samvaro. Kom och titta in du också! Välkomna! Anna Wedin, 026-635030

Är du inte konfirmerad? Blev det aldrig av eller ville du inte den gången? Visste du att det inte är för sent? Vi erbjuder dig möjligheten nu! Vi träffas under några kvällar under ett läsår för samtal om tro och liv som leder fram till konfirmation. Är du intresserad?

Vuxenkonfirmation