Hille församlingsgård
Foto: Hille församling

Vuxen i Hille

"Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem." Matteusevangeliet 18:20 --- Att träffas och dela tankar och gemenskap är viktigt. Välkommen till våra träffpunkter i Hille församling.

Efter ett annorlunda läsår laddar vi nu för att starta vår verksamhet i september 2021! Håll utkik här på sidan efter grupper, dagar och tider.
Nedanstående information är för läsåret 20/21 - alltså gammal....

Sjung av hjärtat-kören.

En "må bra kör" där du får energi och blir glad! Kör för nybörjare. Vi sjunger, fikar och får med oss ett ord hem. Körledare är kantor Marianne Hein Nordström och diakoniassistent Annika Hugosson.

Öppet hus på Eskön.

I gamla skolan. Anna Wedin är där med en kaffekorg, ett glatt humör och trevlig samvaro. Öppet hus på Eskön har tagit paus tills vidare pga pandemin.

Vuxenkonfirmation.

Är du inte konfirmerad? Blev det aldrig av eller ville du inte den gången? Visste du att det inte är för sent? Vi erbjuder dig möjligheten nu! Vi träffas under några kvällar under ett läsår för samtal om tro och liv som leder fram till konfirmation. Är du intresserad?