Reflexen

Reflexen är en stödgrupp för dig som är barn och som har någon i din familj som dricker för mycket alkohol eller är beroende av andra droger, eller som mår psykiskt dåligt eller har det jobbigt i samband med separation/skilsmässa.

När det är flera barn som varit med om samma sak är det lättare att prata om det.

Så här går det till:
Vi träffas en gång i veckan efter skoltid. Vi pratar, gör olika övningar, fikar och har roligt tillsammans. Gruppen består av 4-6 barn. Det är anonymt och kostar ingenting.

Läs mer om Reflexen här i foldern.

Vill du veta mer kontakta:

Inger Hjalmarsson, diakon
Tfn: 070-375 41 87
E-post: inger.hjalmarsson "at" svenskakyrkan.se

Elisabeth Hed, alkohol- och drogterapeut
Tfn: 073-276 11 23
E-post: elisabeth.hed "at" torsby.se

Om du vill så ringer vi upp dig.

Du kan också prata med kuratorn eller skolsköterskan på din skola.