Fresta församling Besöksadress: FRESTA KYRKVÄG 2, 19454 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)59410520 E-post till Fresta församling Webbplats

Frestaloppet

Fresta församlings insamlingslopp till förmån för internationellt hjälp- och katastrofarbete. Vi springer, går eller lunkar med eller utan stavar. Scrolla till anmälan nedan.

Efter loppet presenteras resultatlistan här.

Vill du även se förra årets resultat hittar du dom här. 2016 års resultat.

Söndag 3 september 15.00

Sträckorna är 1 km eller 5 km. Starttid kl 15.00 respektive kl 15.15.
Vi har professionell tidtagning och nummerlappar men du behöver inte tävla med någon annan än dig själv. Tiden registreras med elektroniskt chip, vill du mäta dina krafter med andra så kan du se ditt resultat i resultatlistan som presenteras i länk ovan efter loppet.

Alla som klarar av utmaningen får medalj vid målgången. För åskådare och deltagare finns enklare kaffeservering i Fresta församlingsgård.

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 100 kr. För barn upp till 12 år är avgiften 50 kr.
Föranmälan sker via webbformuläret nedan.
Du får betalningsinformation till din mejladress.
Föranmälan är öppen t o m 25 augusti. Anmälan är bindande.

Vid efteranmälan på tävlingsdagen den 3 september är avgiften 150 kr, respektive 75 kr för barn upp till 12 år. Efteranmälan och betalning görs då vid Fresta församlingsgård klockan 12.30-14.00.

Föranmälda kan hämta sin nummerlapp från kl 12.00.

Alla intäkter denna dag går till att stödja Svenska kyrkans internationella arbete.
Mer om Svenska kyrkans internationella arbete kan du läsa HÄR.

Här gör du din anmälan:

Här gör du din anmälan till Frestaloppet. Ange för- och efternamn. Kryssa i om anmälan avser barn upp till 12 år. Kryssa i vilken sträcka (1 km eller 5 km) deltagaren deltar. Vill du anmäla fler än vad som ryms i formuläret är du välkommen att skriva in uppgifterna direkt i textrutan längst ner.

Dela ut medaljer, bananer, var banfunktionär eller kanske vimpelviftare? Bli funktionär!

Vi söker funktionärer (minst 18 år) till Frestaloppet den 3 september.
Tröjan får du behålla!

Andreas Eklund 08 594 105 37