Frestaloppet

Fresta församlings insamlingslopp till förmån för internationellt arbete. Vi springer, går eller lunkar med eller utan stavar. Scrolla till anmälan nedan.

loppläge 2020

Frestaloppet kommer inte att genomföras 2020.
Loppet kräver framförhållning och det osäkra smittskyddsläget gör det svårt att planera för ett bra arrangemang. Därför har församlingen valt att inte genomföra årets lopp
(Observera att beslutet endast gäller Frestaloppet som är fristående från ”Bollstanäsdagen” vilken arrangeras av Bollstanäs Egnahemsförening)

2019:
loppet går i Bollstanäs i samband med Bollstanäsdagen.

Bansträckningen går på en bit av pilgrimsleden Birgittavandringen utmed Norrvikens strand. Bild på bansträckningen finns härintill.

Bansträckning Frestaloppet

Efter loppet presenteras resultatlistan här.

2019 års resultat.

Frågor om loppet kan ställas via Facebooksidan Frestaloppet, eller via kontaktuppgiften längre ner

Söndag 25 augusti 14.00

Sträckorna är 1 km eller 5 km. Starttid kl 14.00 respektive kl 14.15.
Vi har professionell tidtagning och nummerlappar men du behöver inte tävla med någon annan än dig själv. Tiden registreras med elektroniskt chip, vill du mäta dina krafter med andra så kan du se ditt resultat i resultatlistan som presenteras i länk ovan efter loppet.

Alla som klarar av utmaningen får medalj vid målgången. För åskådare och deltagare finns enklare kaffeservering i Bollstanäs församlingshem.

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 100 kr. För barn upp till 12 år är avgiften 50 kr.
Föranmälan sker via webbformuläret nedan.
Du får betalningsinformation till din mejladress.
Föranmälan är öppen t o m 16 augusti. Anmälan är bindande.

Vid efteranmälan på tävlingsdagen den 25 augusti är avgiften 150 kr, respektive 75 kr för barn upp till 12 år. Efteranmälan och betalning görs då vid Bollstanäs församlingshem kl 12.00 -13.45.

Föranmälda kan hämta sin nummerlapp från kl 12.00.

föranmälan har stängt.

Dela ut medaljer, bananer, var banfunktionär eller kanske vimpelviftare? Bli funktionär!

Vi söker funktionärer (minst 18 år) till Frestaloppet den 25 augusti.
Tröjan får du behålla!

Andreas Eklund 08 594 105 37