Säsongsarbetare till begravningsverksamheten

Som kyrkogårdsarbetare förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter med skötsel och underhåll av våra sju kyrkogårdar. Det innebär bland annat rensning av ogräs, skötsel av gravrabatter, gräsklippning, grästrimning, plantering av vår- och sommarblommor, vår/höststädning, och beskärningsarbeten.

Säsongsarbetare till begravningsverksamheten
Finspångs församling söker säsongsanställda till begravningsverksamheten under perioden 1 april till - 15 september 2024, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som kyrkogårdsarbetare förväntas du utföra alla förekommande arbetsuppgifter med skötsel och underhåll av våra sju kyrkogårdar. Det innebär bland annat
rensning av ogräs, skötsel av gravrabatter, gräsklippning, grästrimning, plantering av vår- och sommarblommor, vår/höststädning, och beskärningsarbeten.

Kvalifikationer
Då arbetsuppgifterna för denna tjänst är fysiskt ansträngande är en god fysik ett krav liksom gymnasiekompetens och goda kunskaper i det svenska språket.
Sökande ska vara fyllda 18 år.

Andra önskvärda kvalifikationer
-Maskinvana för grönytor
-Röjsågskort eller god erfarenhet av grästrimmer
-Maskinvana av redskapsbärare/traktor
-Datorvana
-Vana vid bilkörning med släpvagn gärna E-behörighet
-Trädgårdsutbildning

Personliga egenskaper
Vår arbetsplats präglas av samarbete och respekt. Det viktigt att du är van vid att arbeta i team och uppskattar teamarbete. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor. Du arbetar strukturerat, självständigt och är noggrann. Då du även kommer i kontakt med besökare på kyrkogården förutsätts du ha ett ödmjukt och respektfullt förhållningssätt. Tjänstgöring vid gravsättningar kan förekomma.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst. Vi förutsätter att du delar organisationens grundvärderingar.

Våra förväntningar
Du bidrar med din kompetens och din person till trivseln på vår arbetsplats.
Genom lyhördhet, tillit, uppmuntran och nyfikenhet skapar vi tillsammans förutsättningar för att vår verksamhet ska utvecklas och uppskattas av de vi finns till för.

Omfattning
Heltid under perioden 1 april till 15 september 2024

Övrigt
Körkortsbehörighet B för manuell växellåda är ett krav för denna tjänst.
Vi kan komma att begära utdrag ur belastningsregistret
Upplysningar lämnas av arbetsledare Niklas Vakili 0122-210 59, Zarah Hellsten 0122-857 18 och kyrkogårdschef Kalle Hansson 0122- 44 48 39

Så ansöker du
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till finspang.kyrkogard@svenskakyrkan.se skriv in “Säsongsarbetare” i ämnesraden och på ansökan.
Intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag är den 11 februari 2024.