Eskilstuna

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Fastekampanjen 2018

Fokus för årets fastekampanj är Sydsudan. I landet pågår världens snabbast växande flyktingkris. Hjälp oss att ge människor kraft att bli starkare tillsammans.

Fasta behöver inte handla om att avstå från mat. Det är en metod för att förflytta fokus från dig själv till relationen med Gud och medmänniskan. Fastan är därför ett tillfälle att göra just det.

Under årets fasta kan du skänka en tanke eller en gåva till människor i Sydsudan. Stora delar av landet har drabbats av svält och inbördeskrig. En tredjedel av befolkningen är på flykt och samtidigt tar man emot flyktingar från Sudan som också flyr från krig. Via Lutherska världsförbundet, LWF (Lutheran World Federation) stödjer därför Svenska kyrkan tiotusentals sudanesiska flyktingar så att de kan skapa sig en trygg tillvaro i flyktinglägren.

Tillsammans ger vi människor kraft att resa sig starkare! Din gåva behövs för att stötta fler människor i utsatthet.

Läs mer om fastekampanjen och fastan nedan.