Begravningsverksamheten

Vi strävar efter att sköta kyrkogårdarna på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Hjälp oss i denna strävan genom att sortera avfall och undvika gravljus med batterier.

Gravrätt

Gravrätten vid nyupplåtelse är 25 år. Gravrätten kan sedan förnyas med 15 år till en avgift av 1500 kr.

Gravsök

Vill du söka efter en gravplats finns det flera olika system som erbjuder sökning på nätet. De två vanligaste är gravar.se och finngraven.se. På våra fyra kyrkogårdar använder vi oss av gravar.se.

Alla kyrkogårdsförvaltningar har inte sina register utlagda på nätet så om du inte hittar dina anförvanters gravar så rekommenderar vi att du kontaktar kyrkogårdsförvaltningen på den ort de är gravsatta.

Gravplatser som tas bort - gravrättsinnehavare sökes