Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Eds barnkör Edsklockorna

Edsklockorna övar på tisdag eftermiddagar. Sång och skoj! Kom och prova på, ta gärna med en kompis! Önskar ni anmäla er så kontakta vår kantor Daniel Lundin eller fyll i formuläret nedan.

Här fyller du i din anmälan till Edsklockorna

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet. Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att din identitet kan bevisas.

Vid frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du höra av dig till Eds församlings expedition.