Oscar Fredriks kyrka öppnar tidigare än planerat

Renoveringen har gått snabbare än planerat och kyrkan kommer att öppna igen redan 31 maj, istället som tidigare beräknat december 2020.

Kanske är du en av dem som redan i somras hörde av sig och ville boka Oscar Fredriks kyrka för ditt bröllop 2020? I somras var planen att kyrkan skulle öppna igen först i december 2020 och därför kunde vi då inte ta emot bokningar av kyrkan och fick hänvisa till andra kyrkor. Det var först i förra veckan det stod klart att kyrkan skulle vara redo att öppnas igen redan 31 maj 2020.

Nu kan du boka tid för dop och vigslar

Från och med 16 december är det möjligt att börja boka tid för dop och vigslar. För att boka vigsel eller dop ringer, mailar eller besöker ni helt enkelt församlingens reception, och tillsammans med receptionisten hittar ni en tid och plats som passar. Är du en av dem som har bokat in ditt bröllop i en annan kyrka för att Oscar Fredriks kyrka inte skulle hinna bli klar till er stora dag? Hör av dig så ska vi försöka hjälpa till.

Mer information om renoveringen:

Här på hemsidan kan du hitta mer information om hur vi tänkte när renoveringen drog igång. När det närmar sig öppningsdatumet av kyrkan så kommer det att komma ut mer information om själva öppningen.