Någon häller upp te från en gammal engelsk tekanna i en tekopp. Bredvid står ett fat med kanelbullar.
Foto: Caroline Röstlund

Café Margareta

Café Margareta med afternoon tea är en gemenskapsträff i Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar.

Sommaruppehåll

Café Margareta har uppehåll under sommaren. Vi startar igen fredag 9 september!

Fikasugen? Torsdagar under perioden 7 juli–18 augusti möts vi för elvakaffe i Masthuggskyrkans ­annex eller i solen utanför.

En mötesplats inför helgen

Fredagar kl. 13–15

Masthuggskyrkan
Margareta Brandby Cöster-rummet

Oscar Fredriks och Masthuggs församlingar bjuder in dig till gemenskapen i Masthuggskyrkan varje fredag kl. 13–15. Cafét är i kyrkans nya fina glasrum; Margareta Brandby Cöster-rummet. Tea, kaffe, smörgås och kaka. Vid några fredagar slår vi på stort med engelskt Afternoon Tea.

Kl. 13 Andakt i kyrkan.

Kl. 13.15–14.15 Öppet Café.

Kl. 14.15 Program. Varierar i innehåll och tid, 30–45 minuter.

Du deltar i det du vill. Kyrkorummet är även öppet för en egen stund av bön och stillhet. Vi hoppas att det kan bli en fin mötesplats inför helgen. Välkommen!

Masthuggskyrkans öppettider

Under sommaren (1 juni–31 augusti) är Masthuggskyrkan öppen alla dagar kl. 10–17. Välkommen in för att tända ett ljus eller bara sitta en stund. Gudstjänst firas söndagar kl. 11.

Illustration av svarta och röda geometriska bitar som formar ett hjärta.

Nyfiken Gud

Vi utforskar kristen tro genom att dela och prova tankar tillsammans. Vi ses på tisdagar!

Ester, står vänd mot kung Ahasveros och pekar mot Haman, som avvärjande vänder sig  bord.

Bibeln i konsten

Samtalsgrupp som utforskar bibelberättelser och kyrkans historia, genom konsthistoriens bilder. En digital och en fysisk grupp.

30 september - Pipor till kaffet

Lunchkonsert med macka i Oscar Fredriks kyrka.

Gudstjänster

Det som du bär på - ditt liv, får ta plats i ett större sammanhang av tro och hopp.

Konsertprogram

Välkommen till konsert i Masthuggskyrkan! Fri entré.