Om oss

Huddle in Broby är en mötesplats i Broby prästgård för dig som är ung och vill ha någonstans att hänga på kvällarna. Här finns unga vuxna som vill lyssna på dig.

Alla kvällar utom måndag är det öppet hus i Prästgården. Välkommen att spela spel, titta på film eller bara hänga med kompisar. Innan du går hem kan du be tillsammans med oss.
Prästgården i Broby är basen för projektet Huddle in Broby, en kommunitet i Svenska kyrkan med unga vuxna som brinner för ungdomar och deras situation. Vi vill ge unga människor i Broby och dess grannorter en tillhörighet och en gemenskap där man blir tagen på allvar och får vara sig själv. Vi vill också utmana ungdomar att fundera kring tro och livsfrågor och att uttrycka sina tankar genom att vara delaktiga i våra ungdomsgudstjänster.  
Vi som bor i kommuniteten arbetar idéellt som ledare i Svenska kyrkans ungdomsgrupper och konfirmandgrupper i Broby, Osby, Knislinge och Glimåkra som ligger i nordöstra Skåne. Som medlemmar i kommuniteten hjälps vi åt att sköta huset, lagar mat och äter tillsammans. 
Namnet Huddle in Broby kommer från våra Huddlemöten en gång i veckan, där vi gemensamt reflekterar över våra personliga liv och vårt arbete. 

Tävling

Translate in English