Yoga i Tullinge kyrka

Kom och prova på traditionell Hatha Yoga under sju onsdagar i Tullinge kyrka, med start i februari 2020. Missa inte att anmäla dig!

Kursen passar både nybörjare och dig som praktiserat yoga tidigare. Det blir en välgörande stund av ”egentid” med fokus på övningar, andning och stillhet. Vi avslutar varje gång med en stunds passiv koncentration (meditation).

Sju onsdagar i vår

Vi träffas 17.00-18.00  i Tullinge kyrka den 5, 12, 19, 26 februari och 4, 11, 18 mars.

Avgift och anmälan

Kursen kostar 700 kr. Pengarna går oavkortat till Act Svenska kyrkan och till ungdomsverksamheten i Tullinge kyrka. Anmäl dig senast fredag 24 januari till Peter Johansson: 08-530 222 52 eller via e-post.

Yogainstruktör

Yogainstruktör är Eva Olandersson. Hon har studerat och praktiserat traditionell Hatha Yoga sedan 1985.

För mer information, kontakta

Peter Johansson