Påsk i Botkyrka församling - vilken uppståndelse!

Under stilla veckan och påskhelgen bjuder vi in till gudstjänster, andakter, musik, vandringar och annan verksamhet. Fira påskens glädjebudskap med oss!

Påsken rymmer alla stora känslor. Vi går från mörker, rädsla, smärta och död till ljus, hopp, glädje och livets uppståndelse på påskdagen. I oroliga tider vill vi odla hopp. I Botkyrka församling firas många gudstjänster både inför och under påskhelgen. Vi öppnar upp för påskens budskap, för hoppet och livet.

På en mörkgrön bakgrund står, med vit text "Vilken uppståndelse!"

Genom påskveckans många gudstjänster och andakter, där påskberättelsen gestaltas på olika sätt, får vi uppleva passionsberättelsen och alla känslor som ryms i den. Vi bjuder in till sång, musik, dans, film, betraktelser och gemenskap i våra kyrkor. Och på påskdagen kan vi äntligen önska varandra en riktigt glad påsk!

Tre mindre stenar i olika gröna nyanser ligger ovanpå en större med texten Hemlighetspärlorna.

Frälsarkransvandring

Frälsarkransvandring på Botkyrka kyrkogård, söndag 24 mars 14.00-16.00. Ingen anmälan behövs.

Interaktiva kyrkan i fastetid

Under fastan kan du på egen hand fundera på påskens mysterium i Tullinge kyrka. Öppet 14 februari-29 mars.

Emmausvandring till Lida 1/4

Annandag påsk, måndag 1 april, vandrar vi, från Tumba kyrka och Tullinge kyrka, till Lida för att fira mässa. Ingen anmälan behövs.