Other languages with Google Translate

Botkyrka församling Besöksadress: Grödingevägen 4, 14730 Tumba Postadress: Box 240, 14701 Tumba Telefon:+46(8)53022200 E-post till Botkyrka församling

Över 50 000 kronor samlades in till julkampanjen Botkyrkabarn

Botkyrka församlings lokala julkampanj blev en succé - över 50 000 kronor samlades in.

I december samlade Botkyrka församling in pengar till den lokala julkampanjen Botkyrkabarn. I samband med ett tiotal konserter och annan verksamhet skänkte församlingsbor och andra besökare sammanlagt hela 50 678 kronor.

– Vi är väldigt glada och tacksamma över att ha fått så mycket pengar från Botkyrkaborna. Alla gåvor kommer göra skillnad för barnfamiljer runt om i Botkyrka, säger Beatrice Lönnqvist, kyrkoherde i Botkyrka församling.

Pengarna används nu till att hjälpa utsatta barnfamiljer i Botkyrka, som ofta har det extra kämpigt i början av året. Församlingens diakoner, som redan har kontakt med många familjer i församlingen, leder detta arbete.

Nu avslutas kampanjen Botkyrkabarn för den här gången. Men du som vill fortsätta stödja vårt arbete, både i och utanför Botkyrka, är välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan.

Ett stort tack till alla er som på något sätt bidrog till insamlingskampanjen Botkyrkabarn!