Other languages with Google Translate

Nya sätt att vara kyrka

En kortfilm om hur Svenska kyrkans arbete i Botkyrka och andra delar av Sverige anpassas när det kommer många nyanlända.

I Ljusets kyrka i Botkyrka möts människor från hela världen. Och så ser det ut i kyrkor på många håll i Sverige. I den här filmen får du se hur Svenska kyrkan arbetar för att möta nyanlända och få dem att bli en naturlig del av vår verksamhet. Filmen visar arbetet i Söderhamn, Hammarbykyrkan och i Ljusets kyrka. Arbetet kretsar kring integration och delaktighet, att vi får lära av varandra.