Kaffe med hopp

Kaffe med hopp

Nyhet Publicerad Ändrad

Bjud in till digitalt fika och stöd Act Svenska kyrkans arbete för att ge människor tillgång till rent vatten, sanitet och fullgod sjukvård. #Kaffemedhopp

#Kaffemedhopp är en digital satsning för att visa på hur vi alla kan vara med och förändra den situation som coronapandemin har skapat. Genom att vara med och bjuda in till fika där vi även swishar en summa, kan vi tillsammans göra vårt fika extra gott.

När alla som dricker #kaffemedhopp swishar exempelvis 40 kr, 80 kr eller annan valfri summa blir det snabbt ett stort belopp tillsammans. Vi kan tillsammans bli en stor förändringskraft där alla bidrar med det som de kan. 

SÅ HÄR GÖR DU

1. Fika! Digitalt med till exempel vänner, kollegor eller mormor. Ring upp någon du tycker om och fika tillsammans.  P.S. Du kan förstås fika där du vill och det passar dig. Ditt fika behöver inte vara digitalt. 

2. Swisha! Uppmuntra alla som är med och fikar att swisha en gåva till 900 1223. Skriv ”Kaffe med hopp” i meddelandefältet. 

3. Dela! Njut av er fikastund, ta en bild på den och dela den gärna i sociala medier som exempelvis Facebook och Instagram. Skriv in hashtaggen #kaffemedhopp och nämn Act Svenska kyrkan i ditt inlägg. Uppmuntra fler att fika #kaffemedhopp. Ju fler vi blir som fikar, desto större skillnad gör vi tillsammans. 

QR-kod som kan användas för att swisha pengar till Kaffe med hopp
Skanna QR-koden för att swisha pengar till Kaffe med hopp