Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Retreat

En dag för stillhet och eftertanke.

Lev inte livet som du borde- lev som du kan. Tro inte som du borde - tro som du kan. Be inte som du borde - be som du kan. Älska inte som du borde - älska som du kan. ...var människa - och var sann!

Elisabet Ravelojaona, pastor

Välkommen till en endagsretreat. En dag för stillhet och eftertanke, med bibelmeditation och möjlighet till samtal. Dagen avslutas med gudstjänst som är öppen för alla kl 16.00.

Denna endagsretreat är en möjlighet stanna upp, vila och vara i en vardag som för många är full av måsten och ett högt livstempo.  Under en retreat delar deltagarna en dags tystnad och stillhet med varandra. Det kan bli en skön stund att bära med sig vidare ut i vardagen. I vilan ges vi utrymme att växa. Retreatens tystnad och stillhet skapar plats för eftertanke. Att lyssna in oss själva och Gud och kanske komma underfund med vad vi djupast längtar efter just nu. Och låta det bära oss när vi återgår till den vardag som är vår.

Under dagen ges möjlighet till enskilt samtal med präst eller diakon och en dagsrytm med bibelmeditation, gemensam bön, gudstjänst samt frukost och lunch. Ett bord med enkelt skapande kommer att finnas. Ta gärna med dig bekväma kläder och kanske inneskor.

Du behöver inte ha varit på retreat innan för att delta denna dag och du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Kostnad: 100 kr. Frukost och lunch ingår.

Lördag 16 mars kl 09.00-16.30 i  Boo kyrka.
Sista anmälningsdag: 11 mars.

Anmälan retreat 16 mars

Personuppgifter (namn, adress, telefon, e-post, personnummer) som lämnas i samband med anmälningar till församlingens verksamhet, sparas bara så länge verksamheten pågår. Dina uppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Pia Guillard

David  Sjogerlöv