Tid att vara

Endagarsretreat lördagen den 9 oktober, läs mer och anmäl dig nu!

Lev inte livet som du borde - lev som du kan. Tro inte som du borde - tro som du kan. Be inte som du borde - be som du kan. Älska inte som du borde - älska som du kan. ...var människa - och var sann!

Elisabet Ravelojaona, pastor

Retreat betyder ursprungligen att dra sig tillbaka. Våra endagsretreater är en möjlighet att för en dag i tystnad stanna upp, få vara och vila från en vardag som för många är full av måsten och ett högt livstempo. Retreatens tystnad och stillhet skapar plats för eftertanke. Att lyssna in oss själva och Gud och kanske komma underfund med vad vi djupast längtar efter just nu. Och låta det bära oss när vi återgår till den vardag som är vår.

Under dagen ges möjlighet till enskilt samtal med präst eller diakon och en dagsrytm med bibelmeditation, gemensam bön, gudstjänst samt frukost och lunch. Ett bord med enkelt skapande kommer att finnas. Ta gärna med dig bekväma kläder och kanske inneskor.

Du behöver inte ha varit på retreat innan för att delta denna dag och du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Retreat Kyrkans hus, Orminge C
Lördag den 9/10.
Kostnad 100 kronor

Anmälan senast 30/9