Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Retreat söndag 9/6

En dag för stillhet och eftertanke.

Lev inte livet som du borde - lev som du kan. Tro inte som du borde - tro som du kan. Be inte som du borde - be som du kan. Älska inte som du borde - älska som du kan. ...var människa - och var sann!

Elisabet Ravelojaona, pastor

EN RETREATDAG är en inbjudan till dig som vill stanna upp i vardagen. I tystnad ger vi tillsammans utrymme för stillhet och eftertanke. Vi bibelmediterar och det finns också möjlighet till enkelt skapande. Den som vill kan inleda med högmässa kl. 11.00 tillsammans med församlingen.

Vi träffas i Boo kyrka söndag 9 juni kl 12.30-18.30.

Kostnad 100 kr. Lunch och eftermiddagsfika ingår. Du betalar på plats, och vi tar emot kontanter eller Swish.

Sista anmälningsdag: 3 juni.

Här kan du läsa mer om vad en retreat är.

Välkommen att anmäla dig till retreat söndag 9/6.

Pia Guillard

David  Sjogerlöv