Kyrkogårdsarbetare sökes

BÄLINGEBYGDENS FÖRSAMLING SÖKER KYRKOGÅRDSARBETARE 100% FÖR SÄSONGEN APRIL-OKTOBER 2022.

Bälingebygdens församling söker kyrkogårdsarbetare 100% för säsongen april-oktober 2022.

Nu söker vi dig som vill arbeta på våra fyra kyrkogårdar den kommande säsongen. Arbetet innebär i huvudsak allmän kyrkogårdsskötsel d v s grönyteskötsel men även viss fastighetsskötsel ingår.

Du kommer arbeta tillsammans med 3 ordinarie vaktmästare varav en arbetsledande lagbas. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.  Tjänstgöringen äger rum måndag-fredag kl.7-15.30 men helgtjänstgöring i samband med gudstjänst kan också förekomma.

Vi tror att du är praktiskt lagd, lugn, tycker om att arbeta med kroppen och att vistas utomhus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, förmåga att samarbeta och vi värdesätter ett gott bemötande gentemot både kollegor och besökare på kyrkogården. Kanske har du ”gröna fingrar” eller tycker om sådant som hör trädgårdsarbete till.

Anställningen är på 100% och sträcker sig från 4 april till 4 november 2022

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. B-körkort ett krav.

Intervjuer äger rum den 24/2.

Välkommen med din ansökan senast den 18/2 till balingebygdens.forsamling@svenskakyrkan.se.

Frågor om tjänsten besvaras av kyrkvaktmästare och arbetsledaren Jenny Melin telefon 0702-680436 eller kyrkoherde Fredrik Fagerberg 0705-421589.