Sommarmusik

Njut av en härlig mix i sommartid!

Söndag 5 juni Sjötorps kyrka 19.00

Skogsbad - Andliga sånger, folkvisor, jazz och klassisk musik. Reine Medelius, sång och Maria Lugn, orgel/piano.

Söndag 12 juni, Amnehärads kyrka 19.00

Amnehärads kyrkokör. Dir. Catie Wennborn. Jenny Ros tvärflöjt, Jessica Wennborn bas.

Söndag 19 juni, Lyrestads kyrka 19.00

FLAUTO AMABILE - Musik för flöjt och orgel från tre århundranden. Amalia Beauregard Camp, flöjt, Lars Storm, orgel

Lördag 25 juni, Södra Råda Timmerkyrka 10.00

GUDSTJÄNST I MIDSOMMARTID. Sång/musikmedverkan. Medtag kaffekorg och något att sitta på.

Söndag 3 juli, Berga kyrka 19.00

GUDSTJÄNST-MUSIK I SOMMARKVÄLL ”ABBACH” Gitarristen Siddhi Johan Sundt.

Torsdag 7 juli, Lyrestads hamnmagasin 19.00

Monica Moa Andersson, gitarr och piano – ”Med doft av sommar. ”

Söndag 10 juli, Amnehärads kyrka 19.00

GUDSTJÄNST-MUSIK I SOMMARKVÄLL ”Nocken Mediterráneo” Magnus Larsson framför musik ifrån 1600-talets Italien och Spanien på luta och barockgitarr.

Söndag 17 juli, Sjötorps kyrka 19.00

GUDSTJÄNST-MUSIK I SOMMARKVÄLL Pelle Leijon och Maria Johnson - ”Trumpet i sommarkvällen”.

Söndag 24 juli, Otterbäckens kyrka 19.00

GUDSTJÄNST-MUSIK I SOMMARKVÄLL ”Trio min trio” Sandra Wettergren - sång/cello, Emma Tjernström, fiol och Marcus Ekroth - gitarr. Pop och visor i egna arrangemang.

Söndag 31 juli, Färeds kyrka 19.00

Duo JA – ”Pop och blandat” Jennifer Strågefors och Adam Frödin utbildar sig till kyrkomusiker, och Adam tjänstgör till vardags som kyrkomusiker i Lyrestad.

Söndag 7 aug, Amnehärads kyrka 19.00

GUDSTJÄNST-MUSIK I SOMMARKVÄLL Monika Moa Andersson kommer till Amnehärads kyrka. Monika är en singer-song writer med glimten i ögat och ”kommer hem” och spelar och sjunger egenskrivet material.

Söndag 28 aug. Lyrestads kyrka 19.00

GUDSTJÄNST-MUSIK I SOMMARKVÄLL Kallis Bengtsson – ”200 år med dragspel”.