Amnehärad-Lyrestads pastorat Besöksadress: Församlingshemmet, 54873 LYRESTAD Postadress: Lyrestadsvägen 4, 54873 LYRESTAD Telefon:+46(501)50002 E-post till Amnehärad-Lyrestads pastorat

Nyheter 2019

Nya verksamheter i din församling

Kvinnor i bibeln, under denna vinjett samlas vi med början 17 januari kl. 19.00 i Lyrestads församlingshem. Vi samtalar om bibels kvinnor över en enkel kopp kaffe. Ledare är Reine Medelius. Välkommen!

Tisdagen 5 februari startar en ny verksamhet i Amnehärads församling. Under enkla former träffas vi i grupp för att samtala med varandra. Platsen är Amnehärads församlingshem kl. 19.00. Vid ev. frågor kan du kontakta församlingsrådets ordförande Göran Sandstedt på telefon 0551-212 22.

Välkommen till någon av aktiviteterna eller varför inte båda två om du har tid och möjlighet.