Sportlovskul

Läs om allt som händer under sportlovsveckan, vecka 8

Måndagen den 20 februari kl. 15.00-17.00 

 

Plats: Allerums kyrka
Ålder: F-6


FILMTIME – JÄRNJÄTTEN

Vår alldeles egna popcornmaskin står redo med nypoppade popcorn för FILMTIME i Allerums kyrka!
Järnjätten handlar om en enorm robot från yttre rymden som kraschlandar på jorden och tas om hand av den elvaårige pojken Hogarth som bor ensam med sin mamma. Visst är det roligt med en ny vän – men hur håller man en 20 meter hög järnjätte hemlig? Särskilt när en agent på jakt efter ”invaderande utomjordingar” är dem på spåret och har en hel armé i släptåg. Det blir början på ett makalöst, magiskt äventyr där en robot med ett mycket stort hjärta står i centrum.

 

Tisdagen den 21 februari 15.00-18.00


Plats: Kattarps församlingshem och Kattarps kyrka
Ålder: F-6

MASKERADFEST! 

Snart börjar fastan som är en förberedelse inför påsken. Men innan dess är det tre dagar av fest som kallas fastlagen, en karneval och festtid som säger hej då till vardagen och går in i fastans lite mer eftertänksamma och återhållsamma tid. Därför vill vi ha maskeradfest och fettisdagsbulle just den 21/2. Kom utklädd så mycket eller så lite du vill. Vi leker, gör vår egen semla, sjunger och förbereder oss inför kvällens gudstjänst. 

15.00 träffas vi i Kattarps församlingshem. Från kl. 17.00 öppnar KORVKIOSKEN utanför församlingshemmet, då får gärna hela familjen & den som vill ansluta och 17.30 firar vi Gudstjänst med små & stora i Kattarps kyrka. Alla intäkter går till ACT Fastkampanjen ”Dela lika under samma himmel”, en korv kostar 20kr för vuxna och inget för barn.  

 

Onsdagen den 22 februari 9.30-11.30

Plats: Kattarps församlingshem
Ålder: alla 

ÖPPET HUS! 


Vi möts i gemenskap med sång, pyssel, lek & fika för alla åldrar. 

 

Ingen anmälan behövs inför SPORTLOVSKUL bara kom! Har du någon fråga eller fundering kontakta Karin.