Utbildningstillfälle för samordnare

Nyhet Publicerad

Den 16-17 februari inbjuds du som är samordnare för Act Svenska kyrkan till utbildning i Uppsala. Utbildningen riktar sig till dig som antingen en gång gått en samordnarutbildning på kyrkokansliet eller i ditt stift, eller du som har motsvarande erfarenhet.

Plats: Vi håller till i Missionskyrkan på S:t Olofsgatan 40 på fredagen och i utbildningsinstitutets lokaler på Linnégatan 1c på lördagen.
​​​​​​​Båda lokalerna ligger i centrala Uppsala.

Tiden:  Torsdag 16/2 klockan 13:00 till fredag 17/2 klockan 13:00  

Under denna utbildning kommer du att få inspiration och verktyg i ditt arbete som samordnare. Du får ta del av aktuella rapporter från Act Svenska kyrkan och nätverka med andra samordnare från hela landet.   

Vi står för fika och måltider under utbildningen. Ni ordnar och bekostar själva resa och eventuell logi. Hör med din församling om finansiering. Meddela eventuella kostrestriktioner i anmälan.  

På torsdagskvällen har vi en gemensam middag med möjlighet att ytterligare nätverka. Om du av någon anledning inte kan delta vill vi att du anger det redan i din anmälan så att vi inte får onödiga merkostnader. 

Sista anmälningsdag är den 31 januari 2023. Vi kan ta emot max 40 deltagare, så dröj inte med din anmälan! Program skickas ut efter sista anmälningsdag.  

Har du frågor kontakta Givarservice på telefon 010-181 93 00 eller via mejl givarservice@svenskakyrkan.se