För barn och familj

Barn i Kungsbacka. Välkommen till aktiviteter och öppna barnverksamheter för hela familjen. Här ska alla barn känna sig välkomna och delaktiga. Med omsorg om varandra stannar vi hemma vid minsta symtom.

Barnkalaset

En dag full av lek och skoj för små och stora! Välkommen till Barnkalaset den 27 augusti 11:00-14:30 i Badhusparken, Kungsbacka.

Sommaruppehåll och höststart v. 36

Nu är det sommaruppehåll för många av våra terminsverksamheter. Gudstjänster och konserter rullar på under sommaren. Mötesplats Spira håller öppet med sommartider och Förmiddagskaffet på torsdagarna fortsätter hela sommaren. I kalendern hittar du allt som händer i sommar.

Terminsverksamheterna kör igång igen från och med första veckan i september (v. 36).

Vi önskar dig en skön sommar!

Fredagsöppet på Skansen

En mysig stund med frukost, lek och pyssel för små och stora. Vissa fredagar hittar vi på något extra eller bjuder in en intressant gäst.

En bebis ligger på mage på golvet med en skallra i händerna.

Barnrytmik

Sång, rörelse, ramsor och rytm för barn i vuxens sällskap. En grupp för barn 3 månader-1 år och en grupp för barn 0-5 år. Fredagar på Skansen, Storgatan 2.

Förälder med skrattande barn

Öppet hus, 0-5 år

Lek, pyssel, fika, sång och andakt för barn i åldrarna 0-5 år tillsammans med vuxen. Måndagar 09:30-12:00 i S:ta Gertruds kyrka och fredagar 10:00-12:00 i Hanhals församlingshem.

Anmälan till barnkörer och barngrupper

Här kan du skicka intresseanmälan till vårens barnkörer.

Bubblarna, barntimmar, 3-5 år

Samling, sång, lek, pyssel, teater och värdegrundsarbete för 3-5-åringar. Onsdagar 09:30-12:00 på Skansen.

TUGG, 6-12 år

Tillsammans är vi Unika med Glädje hos Gud. Drama , spel, film, musik, samtal, lek och skapande för barn 6-12 år. Torsdagar 16:00 på Skansen.

Miniorer 6-8 år

Sång och musik, skapande verksamhet, lek och andakt.  Tisdagar 15:00 i S:ta Gertruds kyrka.

G-klaven, 9-12 år

Onsdagar 15:00 i S:ta Gertruds kyrka.

Kungsbacka Gosskör, 6-13 år

En kör för killar i åldrarna 6-13 år som älskar att sjunga! Här finns möjligheter att utvecklas i en duktig målmedveten kör. Vi delar in killarna i grupper beroende på ålder. Välkommen att söka till Kungsbacka gosskör.

Svenska kyrkan lanserar app för barn

Svenska kyrkans nya app Kyrkan sätter barnen i centrum. Genom interaktiva lek- och spelmoment får barn i förskoleåldern möjlighet att upptäcka kyrkorummet och lära sig mer om Svenska kyrkans tro och traditioner. Appen är gratis att ladda ner och finns där appar finns.