Församlingsexpedition och församlingssalar

Församlingsexpeditionen

Församlingsexpeditionen ligger på Prästvägen 6 i Bro i det röda huset till vänster på gården. På expeditionen kan vi hjälpa till med bokning av dop, vigsel, begravning, lokaler, kontakt med personal, anmälan till verksamhet, och attförmedla kontakt till präst och diakon vid enskilt samtal m.m.

Expeditionen har telefon tid mån, tis, tor och fre 10-12 och är öppen för besök mån. tis, och tor 10-12.

E-post: Bro församling

För frågor om gravar och gravskötsel mm. hänvisar vi till Kyrkogårdsförvaltningen 0704-412891.

Sprit- och rökförbud råder i  alla våra lokaler och det är inte heller tillåtet att ta in husdjur.

Församlingssalar

Vi har tre församlingssalar i församlingen som man kan boka,

Gula huset på Prästvägen 6 i Bro, plats och servis för max 50 gäster
Håtunagården på Håtuna kyrkväg, plats och servis för max 50 gäster
Kyrkstugan i Håbo Tibble,  plats och servis för 25 personer.
Dukar, servetter o dyl. ingår inte.

Tillgång till lokaler i anslutning till dop, kyrklig vigsel och begravning är gratis.

Gula huset

Håtunagården