Grav på Styrsö kyrkogård
Foto: Henrik Enarsson

Var finns graven?

Sök efter graven på svenskagravar.se

Klicka på länken nedan så kan du söka gravsatta på alla våra begravningsplatser i Göteborg - och numera även på andra orter i Sverige. Länken går till en webbsida som heter Svenska gravar.

Du kan söka på flera olika sätt, t.ex via namn, kyrkogård, födelsedatum och dödsdatum. 

Sök på Svenska gravar

Beställ gravskötsel på webben

Du kan också beställa gravskötsel på webben - gå till svenskagravar.se, sök upp ”din” grav och fyll i dina önskemål. Observera att Göteborgs begravningssamfällighet endast tillåter gravrättsinnehavare att beställa gravskötsel.

(Svenska Gravar en specialiserad söktjänst för nationell sökning av gravsatta. Svenska Gravar ger tillgång till att söka i databaser med information om gravar och gravsatta på ett stort antal kyrkogårdar runt om i landet.)

Begravningsexpeditionen

Vi svarar på alla frågor om begravningar, gravsättningar, gravrätter, beställning av plaketter, gravanordningar, gravvisning, bokning av kapell, nedlagda stenar av säkerhetsskäl samt frågor om lagar och förordningar.

Du når oss på 031-731 80 80 vardagar kl. 9-12 och 13-15 för hjälp med frågor kring begravning. Du kan också skicka e-post till gbg.begravning@svenskakyrkan.se

Begravningsexpeditionen finns på Kvibergs kyrkogård, vi har öppet för besök vardagar kl. 09-12 och 13-15.

Besöksadress: Kvibergs kyrkogårdsväg 4, 41522 Göteborg

Postadress: Box 1526, 401 50 Göteborg

Gravskötselexpeditionen

Vi svarar på alla frågor om skötsel av gravar, utbud/sortiment av växter samt olika former av skötselavtal. 

Du når oss på 031-731 80 80 vardagar kl. 9-12 och 13-15 för hjälp med frågor kring skötsel. Du kan också skicka e-post till gbg.gravskotsel@svenskakyrkan.se

Vi tar endast emot avtalade besök.

Besöksadress: Västra kyrkogården, 
Sven Brolids väg 35, 414 73 Göteborg

Postadress: Box 1526, 401 50 Göteborg